Fikri Sağlar: 30 yıllık siyasi hayatımda kutu içinde 4.5 milyon doları görmedim

Eski bakanlardan Fikri Sağlar, 30 yıllık siyasi yaşamımda hiç kutu içerisinde bir yolsuzlukla karşılaşmadığını, hiç kutu içerisinde 4.

Google Haberlere Abone ol
Fikri Sağlar: 30 yıllık siyasi hayatımda kutu içinde 4.5 milyon doları görmedim

Eski bakanlardan Fikri Sağlar, 30 yıllık siyasi yaşamımda hiç kutu içerisinde bir yolsuzlukla karşılaşmadığını, hiç kutu içerisinde 4.5 milyon doları görmediğini söyledi.

CHP’den Mersin Büyükşehir Belediye başkan aday adayı da olan Sağlar, CHP’nin adayı Mustafa Turgut’a destek vermek için Silifke İlçe Başkanlığı’nda toplantı düzenledi.

Burada konuşan Sağlar, bugün Türkiye’nin adete bir ‘kurtulma’ savaşı verdiğini ve tek çarenin ise CHP olduğunu söyledi. Türkiye’nin son derece önemli bir döneme girdiğini aktaran Fikri Sağlar, ayakkabı kutusunun içinden 4.5 milyon doların saklandığı bir dönemin yaşandığını aktardı.

30 yıllık siyasi yaşamında hep hırsızlıkların yolsuzlukların üzerine gittiğini dile getiren Fikri Sağlar, “30 yıla baktığımda hiç kutu içerisinde bir yolsuzlukla karşılaşmadım. Hiç kutu içerisinde 4.5 milyon doları görmemiştim. Hele evlerde 7 kasanın bulunduğu, para sayma makinelerinin olduğu dönem hiç yaşanmamıştım. Yani pervasızca bir hırsızlık söz konusu çiftçinin gübresi, mazotu ilacı sürekli artarken, memurun dar gelirlinin esnafın maaşı artmazken, bakan çocuğu olmaktan baksa hiçbir önemi olmayan kişilerin evlerinde 7 kasa bulunması son derece önemlidir. Ayakkabı kutusunun içerisinde 4.5 milyon doları olması son derece önemlidir. Ben hayatımda 4.5 milyon doları görmedim gören var mı? Bu gidişe dur demek lazım.” diye konuştu.

Mersin’de 13 ilçenin belediye başkanlığını CHP kazandığı zaman bu insanların sandığa gömüleceğini aktaran Sağlar, “Bunu genele yaymak ve genel seçimde sandıkta gömmek elimizde. Aksi takdirde bugün pervasızca çalanlar hepimizi yok edeceklerdir. Bugün Türkiye, demokrasisini bir tarafı koymuş diktayla karsı karsıya durmuş gerçek bir vesayetin ve faşist bir yönetimin ellerinden kaybolup giden bir ülke haline gidecektir. Bu durumdan bu ülkeyi kurtaracak olan ise CHP’dir.” dedi.

Aday Mustafa Turgut ise, kendisine verilen desteğin, CHP’ye verileceğini, hiç kimseyi ötekileştirme gibi bir lüksünün bulunmadığını aktardı.
CİHAN

Yorumlar