Fezleke görüşmelerinde CHP tam kadro Meclis'te olacak

AK Partili üç eski bakan için yarın Meclis Genel Kurulu'na gelecek fezlekelerin görüşmelerini değerlendiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, “Yarınki Meclis'teki kavgamız, onlar bu yolsuzlukları örtmeye çalışacaklar, biz de açmaya çalışacağız.

Google Haberlere Abone ol
Fezleke görüşmelerinde CHP tam kadro Meclis'te olacak

AK Partili üç eski bakan için yarın Meclis Genel Kurulu'na gelecek fezlekelerin görüşmelerini değerlendiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, “Yarınki Meclis'teki kavgamız, onlar bu yolsuzlukları örtmeye çalışacaklar, biz de açmaya çalışacağız. Tüm mücadelemiz, bu fezlekelerin içeriğinin engellenmesinin önüne geçmek. Mızrak artık çuvala sığmıyor.” dedi.

Aydın’da partililerle ilçe binasında biraraya gelen Tezcan, yolsuzluk furyası devam ederken bütün engellemelere rağmen fezlekelerin TBMM’ye geldiğini söyledi: Fezlekeler Meclis'te görüşülecek ama açmama niyetindeler. Dosyadaki suç delillerini milletvekillerinden de saklama niyetindeler, milletten sakladıkları gibi. Onun için biz CHP olarak tam kadro Meclis'te olacağız. Bu fezlekelerin ve dosyaların açılmasını istiyoruz. Fezlekelerde yapmak istedikleri şey, üst yazılarını okuyup geri kalanını milletvekillerine kapatma çabasında olacaklar. Buna hakları ve yetkileri yok. Ortada büyük yolsuzluk ve hırsızlık furyası var. Üç bakanla ilgili düzenlemiş 299 sayfalık rapor var. Bu raporlarda tek tek paraların nasıl taşındığının fotoğrafları çekilmiş. Saatin hangi çantada götürüldüğünün fotoğrafı çekilmiş. 85 milyon lira komisyon ve rüşvetten bahsediliyor, sadece bir bakana.” CİHAN

Yorumlar