FETÖ üzerinden AK Parti'ye operasyon planları

AK Parti içindeki bazı milletvekili ve büyükşehir belediye başkanlarının FETÖ ile itham edilerek partiye operasyon hazırlığı yapıldığı iddia ediliyor

Google Haberlere Abone ol
FETÖ üzerinden AK Parti'ye operasyon planları
Sonhaberler/ Haber Merkezi 

FETÖ soruşturmalarındaki hayali ihbarlar, asılsız dedikodular ve iftiraların sonu kesilmezken, AK Parti'nin de hedef alınmaya başlandığı belirtiliyor. İddiaya göre, AK Parti içinde bazı milletvekili ve belediye başkanlarıyla ilgili de asılsız ihbarlar ve söylentiler üzerinden FETÖ iftiraları atılmaya başlandı. İftirayı atanların ise parti içinde büyük bir huzursuzluk başlattıktan sonra en az 70 milletvekilini istifaya zorlamayı hedefledikleri belirtiliyor. 

Hürriyet'ten Abdülkadir Selvi'nin bugün köşesine taşıdığı iddiaya göre AK Parti içinde 48 milletvekili ve 3 büyükşehir belediyesi hakkında dedikodular dolaşıyor. Parti yetkilileri ise konu hakkında ikiye bölünmüş durumda. Yetkililerin bir kısmı partinin FETÖ'den arındırılmasından yana tavır takınırken, bir kısmı da cadı avı nedeniyle partinin bölünmek istendiğini belirterek karşı çıkıyor. 

Karşı çıkanların ikinci bir tezi ise FETÖ yapılanması üzerinden AK Parti'ye operasyon hazırlığı yapıldığı, operasyonun ise nereye varabileceğinin bilinmezliği.. 

AK PARTİLİ ŞAHİN GÖZALTINA ALINMIŞTI

Şu ana kadar AK Partili çok sayıda belediye başkanı ve ilçe başkanı FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan bazıları serbest bırakılırken, bazıları da çıkarıldıkları mahkemeler tarafından tutuklandı. 

Gözaltına alınan en dikkat çeken isim ise AK Partili eski Milletvekili İdris Şahin oldu. Şahin gözaltına alınarak ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Şahin, serbest bırakıldıktan sonra tamamen rakiplerinin iftiraları üzerine gözaltına alındığını söyledi. 

 

Yorumlar