Fatma Şahin: Gaziantep'te parti bayraklarını toplattık

AK Parti Gaziantep Belediye başkanı adayı Fatmi Şahin, partilerin aldığı ortak kararla il genelinde bayrakların toplatıldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fatma Şahin: Gaziantep'te parti bayraklarını toplattık

AK Parti Gaziantep Belediye başkanı adayı Fatmi Şahin, partilerin aldığı ortak kararla il genelinde bayrakların toplatıldığını söyledi. Şahin,"Şehirdeki bayrak yarışının halkı şikayet noktasına getirdiğini, görüntü kirliliği ve milli servete neden olduğunu görünce böyle bir karar aldık." dedi.

Atatürk Havalimanı'nda konuşla ilgili basın mensuplarına açıklama yapan Şahin, yerel seçimlere girecek siyasi partilerin aldığı kararla Gaziantep’te bayrak ve afişlerin yalnızca seçim koordinasyon merkezleri ile parti binalarına asılabileceğini belirtti. Yaklaşık 10 gün önce toplantı yaptıklarını anlatan Şahin, “Şehirdeki bayrak yarışının halkın şikayet noktasına getirdiğini, görüntü kirliliği ve milli servete neden olduğunu yönünde şikayetleri görünce iktidar partisi olarak biz teklif ettik. Halkımız bayrak yarışı beklemiyor, bu şehir karar verme noktasında olgun bir şehir. Biz gelin planda projede, hizmette yarışacak şekilde birbirimizle barış içinde hayırda yarışalım. Gelin bu kararı hep birlikte alalım dedik. Karşı tarafta buna sıcak yaklaştı. Onun üzerine hepimiz altına imzalarımızı attık. Emniyet müdürümüzde seçim koordinasyon merkezi dışındaki bayrakları topladı. Bundan da vatandaşımız çok mutlu oldu.” şeklinde konuştu.

Gaziantep’te projelerin yarışacağını aktaran Fatma Şahin, “Beyannamemizde ‘insan dostu çevre dostu olacağız’ diyoruz. İnsan ve çevre dostu olacaksak bu bayrak yarışıyla olmaz. Ağzımızdan çıkan sözün gereğini yapabilmemiz içinde bu tür başlangıçların toplumdaki karşılığının yüksek olduğunu gördük. Şehir kararını vermiş, gelecek projelerle de şehrin nereye gideceği konusunda da çok güzel bir atmosfer var. Kendi içimizde de güzel bir yarış içerisindeyiz.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar