Esnaf, sigara içerken Başbakan’a yakalandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Demokratik Sol Parti’yi ziyaret etti. Ziyaret sonrası aracına binen Erdoğan, bu sırada çevrede esnaflık yapan Hakan Tok’un sigara içtiğini gördü. Bunun üzerine Tok’u...

Google Haberlere Abone ol
Esnaf, sigara içerken Başbakan’a yakalandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Demokratik Sol Parti’yi ziyaret etti. Ziyaret sonrası aracına binen Erdoğan, bu sırada çevrede esnaflık yapan Hakan Tok’un sigara içtiğini gördü. Bunun üzerine Tok’u yanına çağıran Başbakan, kendisine sigarayı bırakmasını söyledi. Tok da kazayla sigara içerken Başbakan’a yakalandığını ve işlerini büyüttüğünde sigarayı bırakacağını ifade etti.

Başbakan Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda siyasi partilerin liderleriyle görüşmelerini sürdürüyor. Görüş alışverişi için DSP’yi ziyaret eden Erdoğan, görüşme çıkışında aracına bindiği sırada sigara içen Hakan Tok’u fark etti. Aracın kapısını açarak yanına çağırdığı Tok’a uyarılarda bulunan Başbakan, isterse sigarayı bırakabileceğini söyledi.

Daha sonra Başbakan’ın yanından ayrılan Tok, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan’ın kendisine, “Sen sigarayı bırakmak istiyorsun, bırakabilirsin” dediğini ifade eden Tok, kaza ile Başbakan’a yakalandığını ve sigarayı bırakacağını söyledi. Tok, “‘Sigara içiyor musun?’dedi. Ben de içiyorum ama unutmuşum dedim. ‘Bırakmak istiyorsan bırak.’ dedi. Ben de ‘Tamam’ dedim. Söz verdim Başbakan’a. ‘İşim büyüyünce bırakacağım.’ dedim.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar