Ertuğrul Günay: Hakan Şükür ve Bal'ın ayrılmaları kayıptır

AK Parti İzmir Milletvekili eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, partisindeki istifaları değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Günay: Hakan Şükür ve Bal'ın ayrılmaları kayıptır

AK Parti İzmir Milletvekili eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, partisindeki istifaları değerlendirdi. Hakan Şükür ile İdris Bal'ın istifalarının kayıp olduğunu söyleyen Günay, ''Yönetimin grupla daha yakından ilgisine ihtiyaç olduğunu gösteriyor.'' ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün partisinden istifa etmesinin yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bir açıklama da eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'dan geldi. Sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Günay, dershanelerle başlayan ve devam eden süreçte iki milletvekilinin istifasının yönetimin grupla daha yakından ilgisine ihtiyaç olduğunu gösterdiğini ifade etti.

Günay, ''Sayın Prof. Bal ve sayın Şükür, siyasi fikirleri bir yana, insan ilişkilerinde nezaketleri ile tanınmış arkadaşlarımızdı. Ayrılmaları kayıptır.'' dedi.

Helikopterin düşmesiyle ilgili ise Günay, ''Gölbaşı yakınlarında düşen helikopterde şehit düşen kardeşlerimize sonsuz rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Allah milletimize acısın.'' ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar