Ergin: Bakanların yolsuzluk yaptığı kesinleşirse partiden ihraç edeceğiz

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, “Soruşturma tamamlandıktan sonra adı geçen bakan arkadaşların yolsuzluk yaptıkları kesinleşirse, kesinlikle partimizden ihraç edeceğiz.

Google Haberlere Abone ol
Ergin: Bakanların yolsuzluk yaptığı kesinleşirse partiden ihraç edeceğiz

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, “Soruşturma tamamlandıktan sonra adı geçen bakan arkadaşların yolsuzluk yaptıkları kesinleşirse, kesinlikle partimizden ihraç edeceğiz.'' dedi.

Seçim çalışmaları için Hatay'ın Erzin ilçesine gelen eski adalet bakanı Sadullah Ergin, Türkiye'nin gündemini meşgul eden yolsuzluk soruşturmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin 11 yıldır iktidarda olduğunu hatırlatan Sadullah Ergin ''Partimiz iktidarı boyunca yolsuzlukla ve yoksullukla mücadele etti. Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Bazı bakan arkadaşlarımın çocukları ve kendileri hakkında soruşturmalar devam ediyor. Şuan kesin konuşmak için çok erken. Kim yolsuzluğa bulaştı ise kolunu keseceğiz. Soruşturma tamamlandıktan sonra adı geçen bakan arkadaşların yolsuzluk yaptıkları kesinleşirse kesinlikle partimizden ihraç edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Partisi tarafında Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı gösterilen Sadullah Ergin yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Erzin’e gelen Sadullah Ergin’e AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, İl Başkanı İsmail Kimyeci İlçe Başkanı Abdullah Yakar, Belediye Başkanı Kasım Şimşek, aday adayları ve partililer eşlik etti. Bir çay bahçesinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla buluşan Ergin, daha sonra ilçe esnafını ziyaret etti.

Yaptığı konuşmada AK Parti’nin 11 yıldır hizmet siyasetinin yürütücüsü olduğunu söyleyen Sadullah Ergin, ‘’Allah'a şükrediyoruz 11 yıllık süre içerisinde Türkiye'nin doğudan batıya kuzeyden güneye her köşesinde izlerimiz var, eserlerimiz var illerimizde ilçelerimizde yapılan hizmetler var. Türkiye bu süre içerisinde bölünmüş yollarla, otoyollarla, hava limanları ile demir yollarıyla, hızlı trenlerle, toplu konutlarla, hastanelerle ve adalet sarayları ile bir hassa bu toplumun ihtiyaç duyduğu her alanda yeni hizmetler ile tanıştı. Bunlar Türkiye'nin her köşesine taşındı. Bu manada bugün Türkiye Allah’a Ham-dolsun ki dizlerinde derman olan bir ülke. Avrupa’da ekonomik kriz var sıkıntılar var, işsizlik var, iflas eden ülkeler var. Kuzey Afrika’da sorunlar var, Ortadoğu’da sorunlar var ama Türkiye bütün bölgemizde sorunlar olmasına rağmen ekonomik büyümesi istikrar ile devam ettiren ayaklarının üzerinde duran bir ülke olarak yoluna devam ediyor. “ dedi

CİHAN

Yorumlar