Erdoğan partililere seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen iftar programında eski milletvekilleriyle bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan partililere seslendi
 Erdoğan yaptığı konuşmada siyasi partilere uyarı sayılabilecek şu mesajları verdi:
Bugün Meclis'te temsil edilen siyasi partilerimiz bir imtihanla karşı karşıyadır. Bu imtihanı başarıyla verenlerin önümüzdeki dönemde milletimizden hak ettiği mükafatı alacaklarına inanıyorum.

Bu süreçte kendi siyasi ve kişisel hesaplarını ülkenin ve milletin ihtiyaçlarının önüne koyanlar da hiç şüphesiz milletimizden gerekli karşılığı göreceklerdir. Bir azınlık hükümetinin Türkiye'nin sıkıntılarına çare olamayacağı kanaatindeyim.
Millet bizi bu makama, işte böyle günlerde ülkeyi sağ salim güvenli limanlara ulaştırmamız için getirdi. Anayasanın verdiği yetkiler çerçevesinde ve milletimizden aldığımız güçle Türkiye'nin bu dönemi ya yeni hükümeti kurarak ya da kurulmaması halinde seçime giderek ama en sıkıntısız, en hasarsız şekilde geçirmesini inşallah sağlayacağız.
527 kişinin davetli olduğu iftar yemeğine, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Ali Babacan ile eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut ve Mesut Yılmaz da katıldı.

Yorumlar