Erdoğan Otobüsçüler Federasyonu'nda konuştu

Ankara'da Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'a cevap verdi.Erdoğan ayrıca Cnnturk spikeri Nevşin Mengü'ye de sert eleştirilerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan Otobüsçüler Federasyonu'nda konuştu
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Kurulu'na katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "Bak evde, kahvede gazoz açacaksanız, davet edin gelir. 'Gazoz açılacak' deyin gelir. Hiçbir fırsatı kaçırmaz. Evde konserve, yufka mı açacaksınız Cumhurbaşkanı'nı çağırın" sözlerine cevap verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimin çağırdığı her yere gittim giderim. Bu benim için ayıp değil şereflerin en büyüğüdür. Ben zaten oralardan geliyorum. Oralarda büyüdüm" dedi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları; - İETT'de çalışmış otobüsçü kardeşlerimizle iç içe bulunmuş biri olarak konuşuyorum.
- Türkiye'nin en iyi halini tuzu kurular değil şoför kardeşlerim bilir. Siz yaşananları gayet iyi biliyorsunuz. 12 yıl önce şehirler arası yerlerde seyahat etmek eziyetti, felaketti. Ben Rizeli'yim. Armelit dağını geçerken aman Allahım bu virajı alabilecek miyiz diyorduk. Otobüsün biri duruyordu diğeri geçiyorduk. Şimdi dağları değdik, yolları açtık. 
Cnnturk spikeri Nevşin Mengü'ye tepki
- Bölünmüş yollar sayesinde yolculuklar eziyet olmaktan çıkıp keyif haline geldi. Bunun için yeni Türkiye vizyonuna sahip çıkmalıyız. Şimdi Türkiye'de 1940'lı yılların tek partili dönemlerini yaşatmak isteyenler var. Eski CHP milletvekillerinden birinin kızı TV spikeri bir hanfendi bizim otobüs şoförlerle buluşmamızı içine sindirememiş. Kendince başkanlık sistemiyle otobüs şoförleriyle dalga geçiyor. Muhtar, taksici otobüs şoförü üçlüsü diyor. adeta kin kusuyor. Tahkir ettiği kim bizahati milletin kendisi. Bunların sandığa, milleti saygısı bu kadar. Taksici, şoför kim helal kazancıyla evine giden milletin saygın evladı.

Dün Aydın’daydım ve sağanak bir yağış altında Uşak’taydım. Maşallah alan gümbür gümbür şemsiyeleriyle orada konuşmayı takip ettiler. Ve hepsinde bir aşk var, heyecan var, hepsinde 12 gün sonrasını bir bekleyiş var. Muhtar, taksici, otobüs şoförü kutsal üçlü diyerek nefretini ortaya dökenlere derslerini 7 Haziran’da vereceklerine ben inanıyorum.

Yorumlar