Erdoğan: Nevruz inşallah, birilerinin istismar vesilesi olmaz

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah Nevruz Bayramı'nın baharı kalıcı olur.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Nevruz inşallah, birilerinin istismar vesilesi olmaz

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah Nevruz Bayramı'nın baharı kalıcı olur. Nevruz'un barışı kalıcı olur. İnşallah birilerinin istismar vesilesi olmaz. İnşallah o barış ateşini yakanlar onun istismarını yapmaz." dedi.

Erdoğan, partisince Artvin'de düzenlenen mitingte halka hitap etti.

Bugünün 21 Mart Nevruz Bayramı olduğunu hatırlatan Erdoğan, "Tüm Türk dünyasının Nevruz Bayramı'nı kutluyorum, tebrik ediyorum. İnşallah Nevruz Bayramı'nın baharı, kalıcı olur. Nevruz'un barışı, kalıcı olur. İnşallah birilerinin istismar vesilesi olmaz. İnşallah o barış ateşini yakanlar, onun istismarını yapmaz. Ben inanıyorum ki, Artvin zaten bunun şuurunda, idrakinde. İnşallah bu anlayışla yola devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

"KILIÇDAROĞLU'NA OY TOPLAYAN PENSİLVANYA ONUNLA BİRLİKTE HAŞROLUNACAKTIR"

"Bir yerden ablalar türemiş, Pensilvanya'dan" diyen Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti: "Bu Pensilvanya'nın ablaları, kapınızı çaldığı zaman herhalde gereğini söylüyorsunuz. Yavrularımızı, yurtlarından, evlerinden atıyorlar. Niye? Onlar gibi düşünmüyorlar. Ya siz torna mahsulümü istiyorsunuz? İnsan istediği gibi düşünür. Çünkü rant. Pensilvanya'da bir zat var, hocaefendi midir, istihbarat şefi midir? Belli değil. Adam bakıyorsun dinlemeyse dinleme, görüntüyse görüntü. Her numara var. Neymiş, bir alüfte ile bir siyasetçi bir araya gelecekmiş, onun istihbaratını almış, hemen İstanbul'da Türkiye'de birisini aramış bulmuş, 'git haber ver, böyle bir durum olacak.' Şu hale bak, sana mı kaldı bu iş. Bir Müslüman bırak bir Müslümanı dinlemeyi, gözetlemeyi, yapamaz böyle bir şey. Hiçbir insana yapamaz. Bizim dinimizde, inancımızda böyle bir şey yok. Sonra Türkiye'yi çok mu seviyorsun ne işin var bu Pensilvanya'da yahu, çık gel buraya. Siyaset yapacaksan burada yap, sonra böyle alüftelere falan takılma. Bizim güzel insanımız var, nedir bu yanlış? Benim ülkemi oradan niye karıştırıyorsun, ülkeme fitneyi niye sokuyorsun? Yalansa, takiyyeyse bunlarda, her numara var. Milyar dolarla uğraşıyorsun. Neymiş bir ceketi varmış, bir ceketin cebine milyarlarca dolar sığar mı? Nasıl yapıyorsun bu işleri. Kardeşlerim el ele vereceğiz, omuz omuza vereceğiz. Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Kardeşlerim şunu unutmayın. Kişi sevdikleri ile beraber haşrolunacaktır, ilke budur. İşte şu anda Kılıçdaroğlu'na oy toplayan Pensilvanya, onunla beraber haşrolunacaktır."

Konuşmasından sonra Erdoğan, alanda bulunanlarla birlikte 'Beraber yürüdük biz bu yollarda' şarkısın söyledi. İlçe belediye başkan adaylarını tanıttıktan sonra alanda bulunanlara kaşkol dağıttı.
CİHAN

Yorumlar