Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nu sevenler, onunla haşrolunacak

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Unutmayın kişi sevdikleriyle beraber haşrolunacaktır.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nu sevenler, onunla haşrolunacak

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Unutmayın kişi sevdikleriyle beraber haşrolunacaktır. Kılıçdaroğlu'nu sevenler, onunla haşrolunacak, Bahçeli'yi sevenler onunla haşrolunacak, biz de bu meydanda olanlarla haşrolunacağız." ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan, partisince Ordu Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

        Konuşmasının başında Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Kabakdağı köyünden 90 yaşındaki Mahmut Eraslan'ın kendisini görmediği halde dua ettiğini söyleyen Erdoğan, "İşte birileri bize Pensilvanya'dan beddua ediyor, ama Mahmut Amca gibi milyonlar da bize dua ediyor. Ben Mahmut Amca'yı bugüne kadar görmedim, o da beni görmedi ama gönüller konuşuyor. Myanmar, Libya, Mısır, Sudan, Suriye, Mekke, Medine, Afganistan'dan dualar var. Ey Pensilvanya, senin bedduaların bize gelmez, bize o dualar gelir. Şunu bilmenizi istiyorum, bizim meselemiz; millet, bayrak, vatan meselesi ve biz sizlere efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Bizim farkımız bu. 30 Mart'ta çok önemli bir tercihte bulunacaksınız. 30 Mart'ta ya vesayet ya siyaset, çetelerle demokrasi arasında bir tercih yapacaksınız. Ya eski Türkiye diyeceksiniz ya da yeni Türkiye diyeceksiniz. Unutmayın, 30 Mart'ta ya vesayet kazanacak, ya kaset kazanacak, ya montaj kazanacak, şer ittifakı kazanacak ya da siyaset kazanacak, millet kazanacak yeni Türkiye kazanacak." dedi.

        "KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ GİRDİKLERİ BÜTÜN SEÇİMLERDE NAL TOPLADI"

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin girdikleri bütün seçimlerde 'nal topladıklarını iddia etti. Erdoğan, ikilinin başarısız olmalarına rağmen koltuklarını bırakamadıklarını dile getirdi.

Hizmet Hareketi'ne yönelik suçlamalarına Ordu'da da devam Erdoğan, "Burada bir şey söylüyorum ama sizden de gür sada ile cevap bekliyorum. Pensilvanya'nın yurtlarında kalan yavrularınız varsa çekip alın. Dershanelerinde olan varsa çekip alın. Hafta sonlarında takviye kursları vereceğiz. Cumartesi, Pazar ücretsiz olarak takviye kurslarını Milli Eğitim Bakanlığımız verecek. Çocuklarımızı zehirlemesinler, alın, alın. Bunlar aileleri böldüler. Çocukları anneye babaya itaat edemez veya etmez hale geldiler. Ablalar varmış ablalar. Gece beddua seansları yapıyorlar. Yanımıza geliyor kızcağızlar, diyorlar ki; 'Size bize beddua ettiriyorlar.' Ne yaptık da beddua ettiriyorlar' dedim. 'Dershanelerden dolayı beddua ettiriyorlar.' Rant meselesi rant. 'Yok kızım yok' dedim. Bunları en çok rahatsız eden ne biliyor musunuz? İmam hatiplerin orta kısmını açtık ya, o. Artık liselerde Kuran-ı Kerim dersleri seçmeli olarak okutuluyor ya, o. Artık okullarda Siyer-i Nebi, Peygamberimizin hayatı okutuluyor ya, o. Çünkü devran değişiyor. Başörtüsüne 'füruattır' diyen bu değil mi? Sen nasıl hocasın ya.28 Şubat'tan önce başörtüsüyle ilgili olarak çok farklı bir şey söylüyorsun. Ama kalkıyorsun tam arkasından maalesef 28 Şubat'ta da aksini söylüyorsun." ifadelerini kullandı.

        "BUNLAR HER TÜRLÜ YOLSUZLUĞU YAPIYOR, BU HIRSIZLARA OY VERMEMEMİZ LAZIM"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü sorununu kendilerinin çözdüğünü söylemesine tepki gösteren Erdoğan, "Bunlara Ordu oy verecek mi? Yani şu 30 Mart var ya, Ahmet'in Mehmet'in seçilmesi olayı değil. 30 Mart milli iradeye saygı. Bunun neticesini alma. Çünkü bunlar milli irade hırsızı. Bu hırsızlara oy vermememiz lazım. Her türlü yolsuzluğu yapıyorlar. Bunlarda yalan, takiyye, riyakarlık, iftira, fitne, fesat var. Bunlar 17 Aralık'ı bizi devirmek için yaptılar fakat başaramadılar."

"Artık büyükşehir olan bir Ordu var ama bir şey söyleyeceğim." diyen Erdoğan, "Unutmayın kişi sevdikleriyle beraber haşrolunacaktır. Kılıçdaroğlu'nu sevenler, onunla haşrolunacak, Bahçeli'yi sevenler onunla haşrolunacak, biz de bu meydanda olanlarla haşrolunacağız." ifadelerini kullandı.
        
        Erdoğan, mitingin sonunda partisinin adayları için Ordululardan büyükşehir ve bütün ilçelerde belediye başkanlıklarını partisinin adaylarının kazanması için oy istedi.
        
CİHAN

Yorumlar