Erdoğan, iş dünyası örgütleriyle istişare toplantısı yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iş dünyası örgütleri ile TOBB İkiz Kuleler’de istişare toplantısı düzenledi. İstişare toplantısına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Türkiye...

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan, iş dünyası örgütleriyle istişare toplantısı yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iş dünyası örgütleri ile TOBB İkiz Kuleler’de istişare toplantısı düzenledi. İstişare toplantısına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Anadolu Aslanları İşadamları Derneği’nin (ASKON) aralarında bulunduğu iş dünyası örgütleri temsilcileri katıldı.

İstişare toplantısına TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Hasan Sert, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Süleyman Onatça, ASKON Başkanı Mustafa Koca, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık katıldı. İş dünyası örgütlerinin toplantıya katılımının başkan düzeyinde olduğu öğrenildi. Toplantının ana gündeminin 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olduğu, Başbakan Erdoğan’ın bu konuda iş dünyasıyla istişarede bulunmak istediği belirtildi.

CİHAN

Yorumlar