Erdoğan, HDP'li vekiller için Meclis'i göreve çağırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK eylemlerinde yer alan HDP'li milletvekilleri için 'O teröristin ta kendisidir' diyerek MBMM'yi göreve çağırdı

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan, HDP'li vekiller için Meclis'i göreve çağırdı

Son Haberler Logo

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara saldırısını düzenleyen canlı bombanın taziyesini ziyaret eden HDP'li milletvekili Tuğba Hezer ima ederek, 'O milletvekili değil teröristin ta kendisidir' diyerek TBMM'ye çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar buluşmasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: PYD/YPG'nin PKK'nın uzantısı bir terör örgütü olduğu gerçeğinin artık herkes tarafından kabul edilmesi gerekiyor. Bu, yıllar öncesinden bizim malumumuzdur zaten. Bu örgütün terör örgütü olduğunun kabulü için illa PKK- PYD'nin bombalarını Ankara'da değil de başka başkentlerde mi patlatması lazım? Böyle bir vicdansızlık, duyarsızlık olabilir mi?

Artık bu komediye, bu gülünç oyuna bir son verilmelidir. 'Ben PKK ile birlikte hareket ediyorum' diyen bir örgüte, 'hayır senin PKK ile bir ilgin yok' demek bizim ve tüm dünyanın aklıyla alay etmektir. Bizimle de kimsenin alay etmeye hakkı yoktur.

Arabasıyla terör örgütüne silah taşıyan, örgütün sığınaklarında teröristlere canlı kalkanlık yapan, evini teröristlere tahsis eden, terör örgütünün her eyleminde ön safta yer alan milletvekili, milletvekili değil teröristin ta kendisidir.

Meclisimize gönderilen bu fezlekeler Meclis'te karşılığını bulmalıdır diye düşünüyorum. Bu fezlekelere karşı tüm milletvekilleri bence sağduyulu davranıp gereğini yapmalıdır. Artık milletimizin buna tahammülü kalmamıştır.

Bu fezlekeler parlamentonun raflarında çürümemelidir. Parlamentoda bunlar tozlanmamalıdır, gereği yapılmalıdır. Parlamento bunlara karşı nasıl tavır koyacak, millet de bunu görmelidir.

Yorumlar