Erdoğan, eski Adalet Bakanı ile yaptığı Aydın Doğan davası görüşmesini doğruladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile kendisi arasında gerçekleştiği iddiasıyla yayınlanan ses kaydını doğruladı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan, eski Adalet Bakanı ile yaptığı Aydın Doğan davası görüşmesini doğruladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile kendisi arasında gerçekleştiği iddiasıyla yayınlanan ses kaydını doğruladı. Erdoğan, "Adalet Bakanım'la benim görüşmem. Bugün malum gazete yayınlamış, çünkü kendileriyle ilgili. Dönen dolapları tabi biz biliyoruz. Benim Adalet Bakanım'a, 'bunu yakından takip et' dememden daha doğal daha tabii ne olur. Bana ilgili kuruluşumun verdiği bilgiler, SPK’nın verdiği bilgiler, çok tehlikeli bilgiler." dedi.

Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin 81 vilayetinden gelen yerel medya temsilcileri ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Erdoğan, medya temsilcilerine hitaben yaptığı konuşmada Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile kendisi arasında geçtiği iddia edilen telefon konuşmasını doğruladı.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada "Milletimiz meselenin yolsuzluk ve rüşvet olmadığını meselenin bir darbe girişimi olduğunu çok iyi biliyor.
 Boğaza karşı viskisini yudumlayanlar Anadolu ve Trakya hakkında ahkam kesenler, 200 yıldır uyanmadılar bugün de hala, gaflet uykusundalar. Milletin onlara inanmadığını, bir türlü görmediler görmeye de niyetleri yok. İftira atarsak, millet bunlardan soğur diyorlar. Montajları piyasaya sürerek, millet bunlardan soğur, diyorlar. Bir takım manşetler atarsak karalama kampanyaları yaparsak, tahrikleri tuzaklar tertip edersek, millet AK Parti'den uzaklaşır zannediyorlar. 
İşte dün bir tane daha yayınladılar. Adalet Bakanım'la benim görüşmem. Bugün malum gazete yayınlamış, çünkü kendileriyle ilgili. Dönen dolapları, tabi biz biliyoruz. Benim Adalet Bakanım'a 'bunu yakından takip et' dememden daha doğal daha tabii ne olur. Bana ilgili kuruluşumun verdiği bilgiler, SPK’nın verdiği bilgiler çok tehlikeli bilgiler. Paralel yapı veya paralel yapının dışında yapılar, kirli ilişkiler, ister istemez burayı yakından takip et dememi, gerektiriyor. Bunu ben ülkem için milletim için istiyorum. Çünkü bu güne kadar bu ülkede her şey bunların elleri ile iki dudağı arasındaydı.
 Bunlar spor kıyafetlerle blue jeanlerle, şunlarla bunlarla evlerinde başbakan ağırlamış tiplerdir. Oradan da istedikleri gibi istedikleri şekilde hükümet kurmuşlar hükümet indirmişlerdir. Şimdi tabi böyle bir hükümet işbaşında yok bu onları rahatsız ediyor. İstedikleri gibi gelip görüşemiyorlar. İstedikleri gibi yönetemiyorlar bu onları rahatsız ediyor. Bunlar bu ülkede milleti aptal, cahil yerine koydular. Ama hep kaybettiler ve bundan sonra hep kaybedecekler." dedi. CİHAN

Yorumlar