Erdoğan-Davutoğlu görüşmesi erkene alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu arasında her hafta rutin olarak gerçekleşen görüşme bu hafta bir gün öne alındı

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan-Davutoğlu görüşmesi erkene alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleşen grup toplantısında "Bu dava için gerekirse makamı, mevkiyi ve nefsimi ayaklarımın altına alırım; hiçbir hesaba, hiçbir makama kurban edilecek bir parti değildir AK Parti" diyen Başbakan Davutoğlu ile bugün saat 18.00'de görüşecek.

Başbakan Davutoğlu, dünkü grup toplantısında, il ve ilçe başkanlarını atama yetkisini MKYK'nın kendisinden almasından ve iki lider arasında anlaşmazlıklar olduğunu iddia eden 'pelikan dosyası'ndan sonra konuya dair ilk defa konuşmuştu. Davutoğlu'nun konuşmasında "AK Parti güçlü bir geleneğe sahiptir. Bir dava partisidir, misyon hareketidir" demişti. 

Erdoğan ve Davutoğlu'nun perşembe günü rutin görüşmesi vardı, ancak Salı gecesi geç saatlerde gelen habere göre, bu görüşme erkene alınmış oldu.

Böylelikle Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün öğlen saatlerinde gerçekleştireceği muhtarlar toplantısından sonra saat 18.00'de Başbakan Davutoğlu ile görüşecek.

Yorumlar