Erdoğan da cadı avından şikayetçi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ soruşturmalarında cadı avı başlatılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan da cadı avından şikayetçi
Sonhaberler/ Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra hızlandırılan FETÖ operasyonlarındaki cadı avından rahatsız olduğunu söyledi. Erdoğan, özellikle televizyon kanallarında yapılan yorumlarda, hiç alakasız kişilere iftiralar atıldığını, çamur atılmaya çalışıldığını söyledi. 

Çin'de katıldığı G20 Zirvesi'nin dönüşünde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlayan FETÖ operasyonlarına değindi. Operasyonların suçlu ile suçsuzun ayırt edilmesi gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, özellikle televizyon kanallarında yapılan yorumlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. 

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Ama şu var ki at izi, it izine karışmış vaziyette. “Ben bir şey atayım da nasılsa tutar” diyenler var. Bazıları böyle yapıyor." dedi. Erdoğan,  televizyon kanallarında yapılan yorumlardan duyduğu rahatsızlığı da dile getirerek, "Özellikle yazılı ve görsel medya dünyasında bu çok var. Bazen fırsat bulduğumda TV’leri izliyorum. Öyle yorumlar yapıyorlar ki suçladıkları o insanın bu işle hiç alakası yok. Ama o insana o yaftayı yapıştırıyor. Bunlar doğru şeyler değil. Bu tür yanlışlıklardan uzak durmak lazım." şeklinde konuştu. 

Yorumlar