Erbeyin: Cemaatin yetiştirdiği çocuklardan siz hiç hırsız, rüşvetçi gördünüz mü?

MHP 21. Dönem eski Denizli Milletvekili Salih Erbeyin, Cemaat’in bu ülkenin bir gerçeği olduğunu ifade ederek, Cemaat’in yetiştirdiği çocuklardan hiç vatan haini, hırsız, rüşvetçi görülmediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Erbeyin: Cemaatin yetiştirdiği çocuklardan siz hiç hırsız, rüşvetçi gördünüz mü?

MHP 21. Dönem eski Denizli Milletvekili Salih Erbeyin, Cemaat’in bu ülkenin bir gerçeği olduğunu ifade ederek, Cemaat’in yetiştirdiği çocuklardan hiç vatan haini, hırsız, rüşvetçi görülmediğini söyledi.

MHP Denizli Babadağ Belediye başkan adayı Ahmet Yümsek, seçim çalışmalarını, ilçeye bağlı Yeniköy ve Mollaahmet köyünde sürdürdü. Burada vatandaşlarla yaptığı toplantıya, MHP 21. Dönem Denizli Milletvekili Salih Erbeyin’in de katıldı. Yümsek, vatandaşlara projelerini anlatarak destek istedi.

Babadağ’da 5 yıldır belediye başkanlığı yaptığını belirten Yümsek, “İmkanlarımız dahilinde, dişimizden tırnağımızdan arttırarak ilçemize hizmet etmeye çalıştık. Geçen bu 5 yıl içerisinde tecrübe kazandık. Önümüzdeki süreçte ne olacak, neyle karşılaşacağımızı çok iyi biliyoruz. Ben ve ekibime bir beş yıl daha yetki verirseniz, hizmet noktasında daha aktif olacağız. Denizli'nin büyükşehir olması nedeniyle belde kavramı kalmadı. İlçemizde 9 köy mahalle olarak belediyemize bağlandı. Hizmet alanımız genişledi. Köy muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Köylerimizin hangi sorunları olduğunu çok iyi biliyorum.” dedi.

"BAŞBAKAN GERİLİM VE KAVGADAN BESLENİYOR"

Başbakan'ın gerilim ve kavgadan beslendiğini ileri süren Erbeyin de “Ülkemizde gerilim had safhada, Başbakan, önüne gelenle kavga ediyor. Ülkeyi yönetmeye çalışan Başbakan'da istişare var mı? Yok. Ortak akıl var mı? Yok. Bu millet, seni, önüne geleni tehdit et, önüne gelenle kavga et diye mi seçti? Herkes yanlış. Peki doğru olan kim? Bu toplumu bu kadar germenin mantığı ne?” diye konuştu.

"BAŞBAKAN PARALEL YAPIYI YANLIŞ YERDE ARIYOR"

Ülkede yaşanan gerilimin Türk toplumuna hiçbir yarar sağlamayacağını ifade eden Erbeyin, “Sayın Başbakan, tutturmuş bir paralel yapı lafı gidiyor. Sen paralel yapıyı yanlış yerde arıyorsun. Paralel yapı nerede biliyor musun? Burnumuzun dibinde. Sen onla bunla kavga ederken, Kuzey Irak’ta, Suriye’de Kürdistan kuruldu. Şimdi sıra nerede? Bu ülkede özerlik isteyenler, 1 Nisan şakası yapmaya hazırlanıyor. İşte asıl paralel yapı bu.” şeklinde konuştu.

"CEMAAT BU ÜLKENİN GERÇEĞİ"

Cemaat’in bu ülkenin bir gerçeği olduğunu vurgulayan Erbeyin, “Cemaatin yetiştirdiği çocuklardan siz hiç vatan haini, hırsız, rüşvetçi gördünüz mü? Kim bu ülkeye hayırlı hizmet eden, manevi yönden donanımlı insanlar yetiştiriyorsa Allah onlardan razı olsun. Sayın Başbakan’a Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye öğüdünü hatırlatıyorum. Sayın Başbakan Şeyh Edebali’nin bu öğüdünü tekrar tekrar okumalı.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar