Emrullah İşler: Millet olarak birbirimizin ayağına kurşun sıkıyoruz

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, “Biz millet olarak biraz birbirimizle çok fazla uğraşıyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Emrullah İşler: Millet olarak birbirimizin ayağına kurşun sıkıyoruz

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, “Biz millet olarak biraz birbirimizle çok fazla uğraşıyoruz. Birbirimizi ayağımızdan çok çekiyoruz. Birbirimizin ayağına kurşun sıkıyoruz. Birbirimizi engelliyoruz.” dedi.

    Emrullah İşler, Ankara'nın Kazan ilçesinde yapımı 2010’da tamamlanan, Gülnaz- İbrahim Güngör Tara Kız Meslek Lisesi’nin resmi açılışına katıldı. Açılışta okulunun yapımını üstlenen Gülnaz Güngör ve İbrahim Güngör çifti ile birlikte Ankara Valisi Alaattin Yüksel, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan ve çok sayıda vatandaş da hazır bulundu.

    Konuşmasına Güngör çiftine teşekkür ederek başlayan İşler, “Bugün ülkemizde istikrarı, huzuru bozmaya yönelik bir takım maalesef faaliyetler yürütülüyor. Fakat her ne olursa olsun ülkemiz çok kötü günleri geçirdi, çok sıkıntılı merhaleleri geçirdi. Geçmişten elbette ki ders almamız lazım, alıyoruz da. Şuan bütün bu engeller, bütün bu sıkıntılar, bütün bu huzursuzlukları inşallah milletimiz kendi öz iradesi ile ortaya koyacak, kararını verecek ve bu sıkıntıları atlatacağımız kanaatindeyim.” ifadelerini kullandı.

    "BİRBİRİMİZİ ENGELLİYORUZ"

    İşler konuşmasında “Biz millet olarak biraz birbirimizle çok fazla uğraşıyoruz. Birbirimizi ayağımızdan çok çekiyoruz. Birbirimizin ayağına kurşun sıkıyoruz. Birbirimizi engelliyoruz. Hâlbuki batı bakıyoruz daha geçmiş aylarda Almanya’da Hamburg’da çok ciddi büyük olaylar oldu. Kimse duymadı. Dünyaya da duyurmadılar, kendi içlerinde de büyütmediler. Ama bizde en ufak meseleyi habbeyi kubbe yaparak kendi ayağımıza çelme takıyoruz. Gidişatımızı, gelişmemizi yavaşlatıyoruz ve maalesef bunu bir türlü engelleyemiyoruz, önleyemiyoruz. Yanı buradan hepimizin, kim olursak olalım, hangi görüşten olursak olalım Türkiye’de yaşayan 76 milyon olarak hepimizin bu yaşanan olaylarda ve bu yaşanan olayları bu kadar büyütmemizde hepimizin ders çıkartması lazım. Şunu bilin ki ülkeye birlikte o zaman zarara veriyoruz ve bu zararda, bu sorumlulukta hepimizin sorumluluğu var.” değerlendirmesini yaptı. CİHAN

Yorumlar