Elitaş: Kim milletin kuruşuna tenezzül ettiyse Allah belasını versin

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “Her kim ki bu milletin bir tek kuruşuna tenezzül ettiyse Allah belasını versin!” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Elitaş: Kim milletin kuruşuna tenezzül ettiyse Allah belasını versin

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “Her kim ki bu milletin bir tek kuruşuna tenezzül ettiyse Allah belasını versin!” dedi. Elitaş’ın bu sözleri alkışlandı, CHP ve MHP sıralarından, ‘Amin’ sesleri yükseldi.

TBMM Genel Kurulu’nda HSYK kanun teklifinde yer alan maddelerin görüşülmesine devam ediliyor. Görüşmeler sırasında tansiyon zaman zaman yükseliyor.

Bir önerge üzerine söz alarak konuşma yapan AK Partili Elitaş şunları söyledi: “Gergin bir ortamdan geçiyoruz. Bu gergin ortam içerisinde sükûnetle eleştirilerin hepsine hazırız, her şeye varız ama şunu söylüyoruz: Her kim ki bu milletin bir tek kuruşuna tenezzül ettiyse Allah belasını versin! Ama her kim ki iftira ediyorsa, daha henüz yargılanmadıysa ona da iftira ediyorsa, onun da Allah belasını versin. Kalkacaksın, ‘masumiyet karinesi’ diyeceksin, darbecilikten otuz beş yıl yemiş birini burada savunacaksın ama sen daha henüz Yargıtay aşamasında gelmedi diye o adamla ilgili söylenene nasıl yapıyorsun, daha sonuçlanmadı diyeceksin. Fezlekesi oluşmamış bir konuyla ilgili varsa Allah belasını versin, gitsin cezasını çeksin ama kim iftira ediyorsa onun da Allah belasını versin. Kim masumiyet karinesini ihlal ediyorsa onun da Allah belasını versin.”
CİHAN

Yorumlar