Eker: Onu destekliyorum

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ın 'Biz işimizi yapıyoruz' sözleri ile ilgili olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce yaptığı eleştiriler için “Sayın Başbakanımız gerekli şeyleri söyledi, onu.

Google Haberlere Abone ol
Eker: Onu destekliyorum

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ın 'Biz işimizi yapıyoruz' sözleri ile ilgili olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce yaptığı eleştiriler için “Sayın Başbakanımız gerekli şeyleri söyledi, onu destekliyorum." dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Bolu İli Tarım Sektörü Ortak Akıl Toplantısı'na katılmak üzere Bolu’ya geldi. Partililer Bakan Eker’i valilik binasının önünde çiçeklerle karşıladı. Mehdi Eker ve beraberindekiler daha sonra Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ile makamında kısa süre sohbet etti. Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Diyarbakır Milletvekili Bakan Eker, at yetiştiriciliği ve tarım ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Eker, “Bolu’nun özellikle ilgili çalışmalarını izlemek ve sektör paydaşlarımızla ayrıntılı ortak akıl toplantısı yapmak için geldik.” dedi. Bakan Eker, Bolu’nun ekoturizm potansiyeli ve beyaz et üretimi ile ilgili yaşanan çevresel sorunları ele alacaklarını belirtti.

Anayasa Mahkemesi Haşim Kılıç ile ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği cevabın hatırlatıldığı Bakan Mehdi Eker, “Sayın Başbakanımız gerekli şeyleri söyledi, onu destekliyorum." cevabını verdi. Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak gerçekleşti. CİHAN

Yorumlar