DÜZELTME-AKP'li aday, Cumhurbaşkanı Gül'e çirkin empati çağrısı yaptı

Sayın Abonemiz,İsmail Akgöz'ün, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e Twitter yasağını deldiği için tepki gösterdiği Twitter'da değil Facebook sayfasında paylaşmıştır.

Google Haberlere Abone ol
DÜZELTME-AKP'li aday, Cumhurbaşkanı Gül'e çirkin empati çağrısı yaptı

Sayın Abonemiz,
İsmail Akgöz'ün, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e Twitter yasağını deldiği için tepki gösterdiği Twitter'da değil Facebook sayfasında paylaşmıştır. Haberimizi düzelterek tekrar servis ediyoruz. Saygılarımızla.


AK Parti Çorum İl Genel Meclis üyesi adayı İsmail Akgöz, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e Twitter yasağını deldiği için çirkin empati çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Gül’e, “Sana olan sevgimiz Recep Tayyip Erdoğan’dandır.” diyen Akgöz, “Twitter bir kadın adına açılmış hesaptan porno paylaşılıyor diye durduruldu. Umarım empati yapabiliyorsundur. Kendi eşin adına böyle bir rezillik yapılsa hala twit mesaj atabilir, demokrat (?) tavrını sürdürebilir misin?” diye seslendi.

Twitter yasağını savunmaya çalışan Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, gazeteci Abdullah Abdulkadiroğlu'na sorduğu bir sorunun benzerini AK Partili Meclis üyesi adayı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e sordu. İsmail Akgöz isimli AK Partili aday, Facebook sayfasında peş peşe paylaştığı iki mesajda, Cumhurbaşkanı'na hakarette bulundu. Akgöz ilk mesajında şunu yazdı: "Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül. Sana olan sevgimizin kaynağı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bunu bil ve asla aklından çıkartma. Halkın teveccühü ‘kardeşim’ diyen Başbakan’dan dolayı gelmektedir.”

İkinci mesajda ise Başbakan'ı yalnız bırakan AK Partilileri kınayan Akgöz şunları yazdı; “Melih Gökçek twit atıyor, Abdullah Gül twit atıyor, Bülent Arınç twit atıyor ve liste uzuyor. Twitter'ı uygunsuzluk nedeni ile durduruyorlar, ilk delenler anlı şanlı AK Partili ileri (?) gelenler. Twitter dize gelip tıpkı Youtube gibi senin şartlarını kabul edecek ama ilk diz çökenler, çıt çıtcılarla diğerleri. Sayın Başbakanım. Merak etme. Biz yüreğimizle yanındayız ve seni asla yalnız bırakmayız.” Akgöz'ün ilerleyen saatlerde mesajları sayfasından kaldırdığı görüldü. CİHAN

Yorumlar