DP Lideri Uysal: Bunlar İslam'ın şartını da bire ikiye indirdiler

Demokrat Parti(DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Twitter ve youtube ulaşım kısıtlaması getiren AK Parti hükümetini eleştirirken, "Bunlar İslamın şartını da bire, ikiye indirdiler.

Google Haberlere Abone ol
DP Lideri Uysal: Bunlar İslam'ın şartını da bire ikiye indirdiler

Demokrat Parti(DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Twitter ve youtube ulaşım kısıtlaması getiren AK Parti hükümetini eleştirirken, "Bunlar İslamın şartını da bire, ikiye indirdiler. Bunlara her şey helal." ifadelerini kullandı.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin belediye başkan adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı'nın mitingine katılmak için Muğla'nın Fethiye ilçesine geldi. Beşkaza Meydanı'nda toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Uysal, AK Parti hükümetini eleştirdi.

Türkiye'de siyasetin hangi amaçla yapıldığını Türk halkının iliklerine kadar hissettiğini kaydeden Uysal, yapılanları ses kayıtlarından dinleyerek haberdar olduklarını belirtti. Uysal, "Neler neler yapmışlar da bizim haberimiz yokmuş. Bu milletin kaynaklarını, bu millete eşit fırsatlar olarak sunacaklarına, birilerinin kendi evlatlarını zengin ettiğini öğrendik. Birileri ayakkabı kutularını güya imam hatip yapacaklarmış diye para sığdırdıklarını gördük. Kimi bakan çocuklarının trilyonlara 3-5 kuruş dediklerini öğrendik. Kimlerinin milyar dolarları evlerinde sakladıklarını öğrendik. Kimilerinin 'Paraları sıfırlıyoruz' diyerek, ülkeyi nasıl sıfırlamaya gayret ettiklerini öğrendik. İşte bugün, bu devletin çivisini çıkartırcasına bir tavrın, bir üslubun anlayışı içerisinde örülen korku duvarlarının altında nasıl kaldıklarını öğrendik." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın artık sosyal medyadan korkar olduğunu ifade eden DP Genel Başkanı Uysal, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bir Başbakan var Twitter’la uğraşıyor. Ne var bu sosyal medyada seni rahatsız eden. Bu arkadaşların ben emin oldum ki İslam'ın şartını da bire ikiye indirdiler. Bunlara her şey helal. Dün darülhak diyerek, domuzdan kıl koparma hesabı olarak devlete bakanlar, bugün eleştirdikleri o devletin imkanlarını sonuna kadar kullanmakta bir beis duymuyorlar. Ama bu insanların hakkını bu haramzadelere yedirmeyeceğiz." CİHAN

Yorumlar