DP GİK Üyesi Demirdağ: Vatandaş hesap soracaktır

Demokrat Parti (DP)Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Erdem Demirdağ, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye tarihi için büyük öneme sahip olduğunu belirterek "Bu seçimlerde vatandaşımız kendi kaderine sahip çıkacaktır.

Google Haberlere Abone ol
DP GİK Üyesi Demirdağ: Vatandaş hesap soracaktır

Demokrat Parti (DP)Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Erdem Demirdağ, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye tarihi için büyük öneme sahip olduğunu belirterek "Bu seçimlerde vatandaşımız kendi kaderine sahip çıkacaktır." dedi.

DP GİK Üyesi Erdem Demirdağ gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Açıklamasında, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için önemli olduğunu dile getiren Erdem Demirdağ, "İktidar terör ihraç ederek dış ülkeler ile ilişkileri bozmuştur. Bugünlerde dini değerlerine saygı duyan insanlar, sürekli tehdit edilmekte, evlerinin basılacağı, en ağır cezalara çarptırılacağı söylenmektedir. İnanan insanların üstünde kurulan bu baskının halkın dini duygularını istismar ederek iktidar olmuş bir hükümet tarafından yapılması çok manidardır. Yüzde 99'u Müslüman olan bu ülkenin insanları, din ile alay eden hükümetin bakanlarından hesap soracaktır. İnanan insanların evini basıp kıldığı namazdan kaldıracaksınız? Hodri meydan benim evimde orada basın görüşelim." ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının yerel seçimlerde önemli bir karar vereceğini vurgulayan DP GİK Üyesi Erdem Demirdağ, sözlerini şöyle tamamladı: "Vatandaşlarımız verecekleri oylarla Türkiye Cumhuriyeti'nin demokrasisinin milli bütünlüğümüzün kaderini tain edecekler ya da hırsızlığın istiklal mücadelesi olarak yutturulmak istenen karanlık günleri yaşamaya devam edecekler. Bu seçimler namuslularla namussuzların, hırsızlarla dürüstlerin arasındaki çizginin net bir şekilde çizileceği seçimlerdir. Bu seçimlerde vatandaşımız kendi kaderine sahip çıkacaktır." CİHAN

Yorumlar