DP Genel Başkanı Uysal: Yarınlarından emin olunmayan bir dönem yaşanıyor

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, hukukun askıya alındığını ve yarınlarından emin olunmayan bir dönemin yaşandığını belirtip, "Ne yazık ki bir başbakanın bile sabah uyandığında başına neler geleceğinden emin olmadığı bir Türkiye 'de yaşıyoruz.

Google Haberlere Abone ol
DP Genel Başkanı Uysal: Yarınlarından emin olunmayan bir dönem yaşanıyor

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, hukukun askıya alındığını ve yarınlarından emin olunmayan bir dönemin yaşandığını belirtip, "Ne yazık ki bir başbakanın bile sabah uyandığında başına neler geleceğinden emin olmadığı bir Türkiye 'de yaşıyoruz." dedi.

Bursa'nın Karacabey ilçe belediyesi tarafından inşa edilen çok amaçlı spor salonu, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı. Karacabey Cumhuriyet Alanı’nda seçim otobüsü üzerinden halka seslenen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal AK Parti hükümetine ağır eleştirilerde bulundu.

Hukukun askıya alındığını ve yarınlarından emin olunmayan bir dönemin yaşandığını savunan Uysal, şöyle konuştu: "Ne yazık ki bir başbakanın bile sabah uyandığında başına neler geleceğinden emin olmadığı bir Türkiye 'de yaşıyoruz. Yarınımızı inşa etmek adına, bu yerel seçimlerin önemli bir adım olduğu kanaatindeyim. Hepimizin beslendiği, teneffüs ettiği fikriyat ortadadır. Önümüzdeki dönem, Türkiye kendisine ya yeni bir rol tarifi yapacak ya yeni bir mutabakat ikliminde, herkesin, temel hak ve hürriyetlerden başlayarak teminat altına alındığı, eşit fırsatlara sahip olduğu, ülkenin refahının eşit bir şekilde paylaşıldığı yeni bir Türkiye 'ye geçeceğiz ya da bugün ithamlarla karşı karşıya kaldığımız coğrafyamızda, bölgemizde değişen şartlarla beraber Avrupa Birliği (AB) ile müzakere süreçlerini yürüten bu ülkenin, bu haktan bile mahrum kalabileceği, bu bölgenin içine düştüğü bu sarmalın içine Türkiye'nin de düşürülme riskiyle karşı karşıya kaldığımızı, kalabileceğimizi düşünüyorum.”

Esentepe Mahallesi okullar bölgesindeki Ömer İşcan Çok Amaçlı Spor Tesisleri açılışına geçilirken burada konuşan DP’li Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç da önce Allah’a sonra millete güvenerek hizmet ürettiklerini belirterek, spor salonunun gençliğin sağlık gelişimine katkı verecek bir eser olarak gelecek nesillere büyük bir yatırım olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından spor salonu kurdele kesimiyle hizmete açıldı. CİHAN

Yorumlar