Devlet Bahçeli TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, görüşmelerin verimli geçtiğini ve çok yararlı olduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanlığı seçimi inşallah günü geldiğinde sağlık, huzur içerisinde ve Türkiye’de barışın...

Google Haberlere Abone ol
Devlet Bahçeli TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, görüşmelerin verimli geçtiğini ve çok yararlı olduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanlığı seçimi inşallah günü geldiğinde sağlık, huzur içerisinde ve Türkiye’de barışın istikrarı kollayacak bir anlayışla gerçekleşeceğine inanıyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi temaslarına devam eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Bahçeli, görüşmelerin verimli geçtiğini ve çok yararlı olduğunu belirterek, “Düşüncelerimizin gelişmesi konusunda yüksek katkılar elde edilmiştir. Rifat Bey’e teşekkür ediyorum. Temennilerine yürekten katılıyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimi inşallah günü geldiğinde sağlık, huzur içerisinde ve Türkiye’de barışın istikrarı kollayacak bir anlayışla gerçekleşeceğine inanıyorum.” ifadesini kullandı.

TOBB Rifat Hisarcıklıoğlu da basın açıklaması sonrasında gazetecilerin sorularını cevapladı. 'CHP’nin ziyaretinde, Gürsel Tekin görüşmeden çıkarken 'Bu iş bitti' diye bir jest hareketi yapmıştı. Adayınız belli mi? sorusuna kafa sallayarak cevap vermiş, bu, akıllara, sizin adaylığınız gibi soruları akıllara getirdi. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?' Sorusu üzerine Rifat Hisarcıklıoğlu, takip eden arkadaşların da bu soruyu sorduğunu hatırlatarak, şu cevabı verdi: “Cevabım şu idi; eğer hizmet edilecekse TOBB, her makam olduğu gibi burası da ülkeye hizmet edebilmek için büyük bir makam. Bu konuda Allah’a çok şükür, Allah bir fırsat vermiş TOBB başkanlığı yapıyoruz. Ülkemize burada da üretim, refah artışı, istihdam noktasında katkı yapmaya sağlıyoruz. Öyle bir şey yok.”

Hisarcıklıoğlu, isimler üzerinden değil, ilkeler üzerinden hareket edilmesinin uygun olacağını düşündüklerini ifade ederek, “TOBB olarak, cumhurbaşkanlığı sürecinin itidalli bir şekilde tamamlanacağına inanıyoruz. Böylece seçim sonucunda Türkiye’de huzurun sağlanmasını istiyoruz. İş dünyası olarak bizler de işimize odaklanalım. Daha fazla üretim, daha fazla ihracat, daha fazla istihdam yapalım, zaten bizim işimiz de bu.” diye ifade etti. CİHAN

Yorumlar