Destici: Siz bu Anadolu'nun güzel insanları ile neden uğraşıyorsunuz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye’de hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet, işsizlik ve paralel yapı varsa bunun sorumlusunun mevcut iktidar olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Destici: Siz bu Anadolu'nun güzel insanları ile neden uğraşıyorsunuz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye’de hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet, işsizlik ve paralel yapı varsa bunun sorumlusunun mevcut iktidar olduğunu söyledi.
Hükümetin, Hizmet Hareketi'ne yönelik yaptığı haksızlıkları da sert bir dille eleştiren Destici, “Siz bu ülkenin temiz Anadolu çocukları ile neden uğraşıyorsunuz? Ömrünü insanlığa hizmet için adamış, ülkesine, vatanına, hizmet için adamış, imanlı, milliyetçi, eğitimli genç nesiller yetiştirmeye adamış insanlarla sen niye uğraşıyorsun?” diye konuştu.

Destici, çeşitli gezi ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği memleketi Eskişehir’in Sivrihisar ilçesi girişinde yaklaşık 300 araçlık konvoy ile karşılandı. Otobüse binerek hemşehrilerini selamlayan Mustafa Destici, daha sonra mehter takımı eşliğinde ilçe seçim koordinasyon merkezine kadar yürüdü. Bu esnada Destici’ye, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

"HÜKÜMET KÖYLÜYÜ VE ÇİFTÇİYİ YOK ETMEYE ÇALIŞIYOR"

Sivrihisarlıların çoğunluğunun çiftçilik ile geçindiğini ancak 10 sene önceki fiyatlara mahsulünü sattığını kaydeden Destici, şöyle konuştu: “ Ancak bakıyorsunuz mazot 5’e, ilaç fiyatları 4’e, gübre fiyatları 4’e, işçi maliyetleri 3’e katlamış. Çiftçimizin arpası, buğdayı, pancarı, nohutu para etmiyor. Bu hükümet çiftçiyi, köylüyü yok etmeye çalışıyor. Çiftçiye ve köylüye sahip çıkılmadığı için ilçeler ve köyler boşalıyor. Türkiye’nin diğer bölgelerine bakıyorsunuz doğrudan mazot, gübre ya da doğrudan destek veriliyor. Son 10 yılda Eskişehir bölgesine yapılan destek sadece yüzde 10 artmışken ülkemizin bir başka bölgesine yüzde 700 artmış. Bu ayrımcılık niye?”

"11 YILDIR SİZ İKTİDARSINIZ"

Destici, Türkiye’de hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet, işsizlik, gelir dağılımında adaletsizlik, paralel yapı varsa bunun sorumlusunun mevcut iktidar olduğunu belirtti. Hizmet Hareketi'ne yapılan saldırıları da eleştiren Destici, “Siz bu ülkenin temiz Anadolu çocukları ile neden uğraşıyorsunuz? Ömrünü insanlığa hizmet için adamış, ülkesine, vatanına, hizmet için adamış, imanlı, milliyetçi, eğitimli genç nesiller yetiştirmeye adamış insanlarla sen niye uğraşıyorsun? Bütün sorumluluk sizlerin omzundadır. Çünkü bu millet size 3 dönem yetki vermiş. Eğer bu gün Türkiye antidemokratik cunta Anayasasıyla yönetiliyorsa bunun sorumlusu sizsiniz. Millet size Anayasayı değiştirecek çoğunluğu verdi. Eğer bugün hukuk sistemimiz tamamen oturmamışsa bunun sorumlusu sizsiniz. Eğer bugün siyasi partiler yasası hala antidemokratikse bunun sorumlusu sizsiniz.” şeklinde konuştu.

Destici, daha sonra ilçe seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. CİHAN

Yorumlar