Destici: Olay provakasyon, Alperen Ocakları ile uzaktan yakından ilgisi yok

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırının provokasyon olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Destici: Olay provakasyon, Alperen Ocakları ile uzaktan yakından ilgisi yok

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırının provokasyon olduğunu açıkladı. Saldırganın Alperen Ocakları ile uzaktan yakından ilgisinin olmadığını belirten Destici, emniyetin olayı aydınlatmasını istedi.

TBMM’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret eden Destici, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Net bir şekilde bu olay tüm çıplaklığı ile ortaya konulmalı ve açıklığa kavuşturulmalıdır. Buna benzer olaylarda Alperen Ocakları’nın ismi gündeme getirildi. Daha sonraki süreçlerde Alperen Ocakları ile ve BBP ile ilgisi olmadığı ortaya çıktı. Biz inceleme de yaptırdık. Kişinin sosyal sayfalarında Deniz Gezmiş’ten Ahmet Kaya’ya kadar paylaşımlar var. Bunların da göz önüne alınması lazım. Özellikle son iki gün BBP ve Alperen Ocakları’na yoğunlaşmış olması tabi ki manidar dikkat çekici. Emniyetin olayı bu şekilde değerlendireceğini düşünüyorum. Net olarak şunu ifade ediyorum ki saldırganın ne Büyük Birlik Partisi ne de Alperen Ocakları ile uzaktan yakından alakası yok. Olması da zaten söz konusu değil. Bunun bir provokasyon olduğu net bir şekilde ortada."
CİHAN

Yorumlar