Destici, Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı.

Google Haberlere Abone ol
Destici, Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı. Destici, "Bu provokasyonu planlayanlar mutlaka açığa çıkartılmalı ve emellerine ulaşması engellenmelidir." dedi.

Destici, yaptığı yazılı açıklamada saldırıyı şiddet ile kınadıklarını ve lanetlediklerini belirtti. Destici açıklamasında şunları söyledi: "Ana muhalefet partimizin değerli Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaoğlu'na yapılan yumruklu saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Sayın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasına geçmiş olsun diliyorum. Şiddet kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın bunu doğru bulmuyoruz. Bu saldırı Türk demokrasisine, Türk siyasi hayatına ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yapılmıştır. Bu gergin ortamlarda bu tür provakatif saldırılar ülkemizde her zaman denenmiştir. Buna benzer saldırılar daha önce değişik siyasi parti mensuplarına ve bakanlara yapılmıştır. Olay tüm ayrıntıları ile araştırılmalı, bu provokasyonu planlayanlar mutlaka açığa çıkartılmalı ve emellerine ulaşması engellenmelidir."

Destici ayrıca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulunacağını ifade etti.
CİHAN

Yorumlar