Destici: KCK'lıları, PKK'lıları sen affedemezsin bu kararı millet verir

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, hukukun önünün açılması ve adaletin geciktirilmemesi için iktidara çağrıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Destici: KCK'lıları, PKK'lıları sen affedemezsin bu kararı millet verir

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, hukukun önünün açılması ve adaletin geciktirilmemesi için iktidara çağrıda bulundu. Destici, “Ekmek, su ve aş geciktirilebilir, temele taş koyma gecikebilir, devlete baş bulmak gecikebilir ama adalet geciktirilmez tez verilmelidir.” dedi.

Destici, yaptığı açıklamada, hukukun önünün kapatılmaması gerektiğini ifade etti. Destici, “Kim yolsuzluğa, hırsızlığa, rüşvete bulaşmışsa, kim bu vatanı bölmek için, milleti parçalamak için, devlete baş kaldırmışsa, bu vatanın yiğitlerini, askerini, polisini, kundakta bebeği şehit etmişse bunların hukuk önünde mutlaka cezası verilmesi gerekir. Bunları af etme yetkisi sizde yok. Bu sadece, Allah’ın ve milletin verebileceği bir karardır. Örtülü aflara gerek yok. KCK’lıları, PKK’lıları sen af edemezsin. Sandığı millete getirirsin, referandumu koyarsın, millet kararını verir. Her şey sandık diyorsun, kendine gelince 'sandık' diyorsun ama işine gelmeyince sandık hiç aklına gelmiyor." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar