Destici: Berat gecesi eşsiz fırsatları içerisinde barındırıyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Berat Kandili münasebetiyle yaptığı yazılı açıklamada, diğer kutlu geceler gibi Ramazan ayına yaklaşıldığının müjdecisi Berat gecesinin, gerek manevi gerekse dünya hayat için...

Google Haberlere Abone ol
Destici: Berat gecesi eşsiz fırsatları içerisinde barındırıyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Berat Kandili münasebetiyle yaptığı yazılı açıklamada, diğer kutlu geceler gibi Ramazan ayına yaklaşıldığının müjdecisi Berat gecesinin, gerek manevi gerekse dünya hayat için güzel duygu ve amellere vesile olabilecek eşsiz fırsatları içerisinde barındırdığını ifade etti.

Destici; bu kutlu gecenin Türk-İslam coğrafyasında yaşanan tüm sıkıntı ve musibetlerin ortadan kalkmasına vesile olması dilek ve duasını ifade etti. Destici, şöyle dedi: "Kadim Türk ülkesi Doğu Türkistan’dan tutun, Musul ve Kerkük’e, oradan tutun ümmetin ve maalesef hariciyemizin “dengeler adına” sessiz kaldığı, bizlerle aynı ortak dil ve kültür köklerine sahip, varlık mücadelesi veren tüm kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olsun.

“ÜMİTLERİN DİRİ VE CANLI KALMASINA VESİLE OLSUN”

Dileğimiz odur ki bu kutlu gece, aziz milletimizin ve devletimizin birliğine, barış ve huzuruna tasallut edenlerin niyet ve çabalarının boşa çıkmasına vesile olsun. Gerek ekonomik gerekse güvenlik anlamında ciddi sorunlarla boğuşan büyük Türk milletinin birliğine, kardeşliğine, müştereken güzel bir gelecek idealinin ve ümitlerinin tüm olumsuzluklara rağmen diri ve canlı kalmasına vesile olsun. Bu duygu ve düşüncelerle camiam ve şahsım adına; aziz milletimizin ve tüm Müslüman kardeşlerimizin Berat Kandili’ni tekrar tebrik ediyor, zahirden batınımıza giden ve sonucu Allah’a ulaşan “doğru yol” üzere bir yaşama vesile olmasını niyaz ediyorum.”

CİHAN

Yorumlar