Destici: Avrupa şunu bilsinki...

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Viyana'da konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Destici: Avrupa şunu bilsinki...

Destici, Avrupa Türk Birliği (ATB) sebebi ile Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen "Muhsin Yazıcıoğlu Anma Programı" esnasında yaptığı konuşmada, Ortadoğu'daki olayların bahane edilerek Avrupa'daki Müslümanlara bedel ödetildiğini söyledi.

Destici, "Sizler, Ortadoğu'daki kan ve gözyaşının bedelini ve hesabını ödemesi yapmak mecburiyetinde kalıyorsunuz. Orada olanlardan ötürü sizlere burada ayrıcalıklı gözlerle bakılıyor" dedi. Avrupa'da son devirde İslamafobik saldırıların arttığına dikkat çeken Destici, Müslümanların kan ve gözyaşının asıl müsebbibiymiş bu şeklinde gösterilmeye çalışıldığını anlatım etti.

İslamın barış, esenlik ve mutluluk dini olduğunu kaydeden Destici, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Müslüman kimse elinden ve dilinden başka Müslümanların yada başka kişilerin emin bulunduğu kimsedir. Dolasıyla gerçek Müslüman asla ve kata hiç bir kişiye kötülük yapmaz. Başta Avrupalılar bunu bilsin ve Müslümanlara bu gözle baksınlar. Müslümanlar milletini, kavmini, vatanını severler. Vatanları söz konusu olduğunda canlarını vermekten çekinmezler. Avrupa şunu bilsin ki Müslümanlar asla kavmiyetçi değildir, rasist değildir. Müslümanlar, Nazilerin yaptığı davranışları yapmazlar. Çünkü Müslümanların kitabı ve peygamberi ırkçılık ve kavmiyetçiliği yasaklamıştır. Onun için Müslümanlardan asla böyle bir şey beklenmez. Biz rasist yada kavmiyetçi değiliz, biz milliyetçiyiz, vatanseveriz."

Çözüm sürecini de eleştiren Destici, İzleme Heyeti'nin Türk milletine faydadan aşırı ziyan vereceğini ileri sürdü.

Destici, BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazayla ilgili olarak, "Aydınlanıncaya kadar takipçisi olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar