Deniz Baykal: Keşke yerel seçimlerde de...

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, "Keşke yerel seçimlerde de örgüt belirleseydi de o mahcubiyetleri yaşamasaydık" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Baykal: Keşke yerel seçimlerde de...

CHP Finike İlçe Örgütü’nde, 29 Mart’ta yapılacak önseçim öncesi mebus namzet adayı tanıtım toplantısı düzenlendi. Aquapark Düğün Salonu’ndaki toplantıya, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, milletvekilleri Gürkut Acar, Yıldıray Sapan ve Osman Kaptan’ın aralarında olduğu 90 namzet adayı katıldı. Aday adayları masaları gezerek üyelere broşür verdi, peşinden da takribî 1 dakikalık zamanda kürsüye gelerek çıkarlarını tanıttı.

’O DERSLERİ ALDIK’ 

Toplantıda konuşan Deniz Baykal, yetenekli, nitelikli, inançlı, varlıklı mebus namzet adayı kadroları olduğunu belirtirken, CHP’de kimin namzet olacağını örgütün belirleyeceğini vurguladı. Baykal, "Keşke yerel seçimlerde de örgüt belirleseydi de o mahcubiyetleri yaşamasaydık. O derslerimizi aldık. Ben bilhassa Antalya’da siyaseti yeni bir temele oturtmak gerek diye bir inanç sahibi şekilde ortaya çıktım. 4- 5 aydır Antalya’da ’önseçim olmalıdır’ diye gittiğimiz her yerde izahat yapıyoruz. Çünkü fakat o yanlışlardan bizi gerçek bir önseçim kurtarabilir inancındayım. Ve Genel Başkan da teşekkürle anlatım etmeliyim bu anlayışımı kabul etti ve Antalya’da önseçim kararını aldı" dedi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar