Davutoğlu'ndan Gökçek-Arınç kavgasına ilk yorum

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya'da basın toplantısı düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu'ndan Gökçek-Arınç kavgasına ilk yorum

Başbakan Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Arınç ile dün bir araya geldiğini belirterek, "Bugün de Sayın Melih Gökçek ile görüşeceğim. Gerekli uyarılarda bulundum, bulunacağım" dedi.

Davutoğlu'nun izahatlarından satırbaşları:

- Bizde fazla fazla güçlü bir parti disiplini vardır. Dün yapılan her iki izahatda partimiz disiplini açısından yanlıştır. Dün sayın Arınç'la bir araya geldim ve kusur olduğunu anlatım ettim. Herhangi bir biçimde bu kritik dönemde, seçimlere giderken partimizi ve partimizin kitle nezdindeki itibarını sarsıcı, polemiğe giren kim olursa olsun parti disiplin kurullarını işleteceğiz ve lüzumlu disiplin işlemlerini yapacağız. Kimsenin bu konu için özelliği yoktur. Çok açık bir biçimde anlatım ediyorum. Parti disiplin kurulu nedeni ile lüzumlu işlemlere tabi tutulacaklar. Bugün de Sayın Gökçek'le bir araya geleceğim.

ERDOĞAN'LA GÖRÜŞ AYRILIĞIMIZ YOKTUR

- Çözüm Süreci meselesinde kararlı bir biçimde yola devam edeceklerini belirterek, ''Sayın Cumhurbaşkanımızla dün de bu konuları en geniş kapsamıyla ele aldım, tekrar alırız. Gereken adımları, gereken sürede gene istişareler içerisinde atarız. Bu konu için kimsenin Türkiye'de Hükümet ve Cumhurbaşkanlığı makamı içerisinde bir görüş ayrılığı varmış senaryosu üstünden bir kargaşa beklentisi içerisinde olmaması iktiza eder. Şimdiye kadar nasıl müşterek oldukça çok benzer, zor süreçlerden geçmiş ve aşmışsak bundan sonra da aşarız.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar