Davutoğlu'ndan Bekir Çoşkun'a sert çıkış!

Başbakan Ahmet Davutoğlu Sözcü yazarı Bekir Çoşkun'un, halka "göbeğini kaşıyan bidon kafalılar" dediğini hatırlatarak, şimdi de "bütün oylar HDP'ye" diyor "edepsiz" diyerek eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu'ndan Bekir Çoşkun'a sert çıkış!
 Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Batman mitinginde vatandaşlara seslendi. Davutoğlu, konuşmasında isim vermeden Sözcü yazarı Bekir Coşkun'a yüklendi.
Coşkun'un AKP seçmeni için 'bidon kafalı adamlar' dediğini hatırlatan Davutoğlu, Coşkun'a şu sözlerle yüklendi:
"Bir köşe yazarı. 2011'de AK Parti kazandı diye size 'göbeğini kaşıyan bidon kafalılar' diyen cahil var ya... Edepsiz! Şimdi de demiş ki 'Bütün oylar HDP'ye'. Şimdi de HDP'ye oy topluyorlar. Kahrolsun ırkçılık.
Bakın kimler HDP'yi destekliyorlar. Paralelciler, göbeğini kaşıyan adam diyenler, darbeciler ve ermeni diasporası da HDP’ye çağrı yaptı. Bana arkadaşını söyle sana kim olacağını söyleyeyim. Ne yapmak istedikleri aşikar. Hepsi bir araya gelmek istiyorlar. HDP, CHP, MHP, paralelciler ve bazı medya organları AKP’ye saldırmak istiyorlar. AKP bu millete barışı getirdi. Kardeşliği bozmak istiyorlar. Kardeşliğimiz ebedi olacaktır. Çözüm sürecinden taviz vermeyeceğiz."

Yorumlar