Davutoğlu'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki

Başbakan Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine dair, "Kılıçdaroğlu seviyesizliğinin bir örneğini daha gösterdi. Bu üslupsuzluğu ile utançla hatırlanacaktır." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri ile ilgili olarak, "Kılıçdaroğlu bugün seviyesizliğinin bir örneğini daha göstermiştir. Kendisi bu üslupsuzluğu ile Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır." ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, "(Kılıçdaroğlu) Seviyesizlik, hakaret ve operasyonla genel başkan olmanın dışında hatırlanacak hiçbir şey de yapmamıştır. Bu terbiyesizliğe her şeyden önce CHP'li kadınların tepki göstermesini bekliyor ve sözlerini aynen kendisine iade ediyorum." şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU ? 

Partisinin bugünkü grup toplantısında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Karaman'daki çocuk istismarı davasıyla ilgili olarak "Vakıfları savunuyorlar. Çocuklara sahip çıkın vakıflara değil. Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aile Bakanı birilerinin önüne yatmış durumda o zaten hiç konuşmuyor" demişti. 

Yorumlar