Davutoğlu: Perinçek CHP liderliğine oynuyor

CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vahim bir hata yaptığını dile getiren Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP liderine verdi veriştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu: Perinçek CHP liderliğine oynuyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu Lizbon’dan New York’a doğru havalandıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in CHP Genel Başkanı CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna oynadığını iddia eden Başbakan Davutoğlu, Baasçıların CHP'ye el koyduğunu söyledi. 

İşte Davutoğlu'nun konuyla ilgili izahatsı: 

''Kılıçdaroğlu vahim yanlış yapıyor, sandığa değil sokağa çağırıyor. Basiretsiz yurt adamının tipik bir yaklaşımı bu. Kılıçdaroglu yüzde 35 oy oranı hedefliyorum demiş. Türk politik hayatında böyle zillet görmedim. Paralel Yapı ‘AK Parti yüzde 35’e düşecek’ diyordu paralelcilerin bizi maksimum düşürdüğü yer CHP’nin nihai maksadı olmus.

CHP’nin 11 ilde namzet adayı yok. Kimse mebus olmak için başvurmamış. 3 kocaman ilde (Erzurum, Van, Mardin) ise sırf birer şahıs namzet adaylığına basvurdu. Çünkü vatandaşların CHP’den ümidi yok. Bakın sırf iki parti gitti Esad’a CHP ve Vatan Partisi. Belki de Perinçek CHP liderliğine oynuyor. O süre tam taşlar yerine oturur, Baasçılar CHP’ye el koymuş olur.''

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar