Davutoğlu grup toplantısında konuşuyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor...

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu grup toplantısında konuşuyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun koşmasından satırbaşları;

- Ey Kılıçdaroğlu partilerin kapatılması konusu için tarihe bak. Tüm parti kapatma davasının peşinde CHP vardır. Tarihe bakmaları yeter. Kılıçdaroğlu seçimler yaklaştıkça mağdur sıfatını kullanarak halka kendisini acındırmaya çalışıyor. Senin ağzına medya özgürlüğü ve demokrasi yakışmıyor. CHP demokrasinin kargasıdır.

- Davutoğlu partilerin kapatılması konusu için tweet atıyor Kılıçdaroğlu. Bizim parti kapatması konusu için korkumuz yok. Madem korkun yok. Neden mağduru oynuyorsun.

İşte Başbakan Davutoğlu'nun söylediği o tweet:

- HDP de CHP de demokrasiye vuruş vuruyor. 

- En kısa sürede anayasa değişikliğini kurula indirmek için çalışıyor. Takke düşecek kel görünecek. Herkes demokrasi sınavı verecek. Dünya ekonomik krize girdiğinde Türkiye'de de bazıları faaliyete geçip AK Parti'yi kapatmaya kalktı. 

- Türkiye'nin ekonomik göstergeleri Dünyaya baktığımızda en sağlam göstergelerdir. Şu anda bütçe açığımız bunu ortaya koyuyor. 2015'te bütçe açığını yüzde 0,5' düşüreceğiz. 2008'de nasıl ayakta durduysa bankalarımız şimdi de ayakta durur.Bankacılık sektörümüz sapasağlamdır. Kimse kriz peşinde koşmasın.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar