"Damat salona gelirken kederli görünüyordu ama 3 kez 'evet' diyerek telafi etti"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gözde Güler ile Onur Güneşli'nin nikah töreninde şahit oldu.

Google Haberlere Abone ol
"Damat salona gelirken kederli görünüyordu ama 3 kez 'evet' diyerek telafi etti"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gözde Güler ile Onur Güneşli'nin nikah töreninde şahit oldu. Nikahı, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen kıydı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile beraber katıldığı Gözde Güler ile Onur Güneşli'nin Sheraton Otel’de düzenlenen nikah töreninde şahitlik yaptı. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in kıydığı nikahta Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç de şahitlik yaptı.

Çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen nikah töreninde gelinle damadın salona bando eşliğinde gelmesi dikkat çekti. Taşdelen, imzalar atıldıktan sonra evlilik cüzdanını genç çifte vermesi için Kemal Kılıçdaroğlu'na takdim etti. Kılıçdaroğlu, "Salona gelirken damat biraz kederli görünüyordu ama üç kez 'evet' diyerek bunu telafi etti." şeklindeki espirili sözlerinin ardından nikah cüzdanını geline verdi.

CİHAN

Yorumlar