"Cumhurbaşkanı olarak kabul etmiyorum"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
"Cumhurbaşkanı olarak kabul etmiyorum"
 "Kendisini cumhurbaşkanı olarak kabul etmiyorum"
Kılıçdaroğlu, "Kendisini cumhurbaşkanı olarak kabul etmiyorum. Siz cumhurun başkanı değilsiniz. Siz sadece kendi iktidarınızın  başındasınız." dedi. Kılıçdaoroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:
“CHP GEREKLİ GÜVENLİĞİ ALDI”
Sandığa gidiniz, CHP gerekli güvenliği almış durumdadır. Sandığa gideceğiz, demokrasinin gereği için oylarımızı kullanacağız. Hepimize düşen sorumluluk sandığa gidip oy kullanmaktır.
“ERDOĞAN’A SORMAK İSTERİM”
Erdoğan’ın tarafsızlığı konusunda endişemi ifade etmiştim. İktidarda kalmak, partisinin iktidarda kalması için çalışma içinde. Nasıl seçim propagandası yapıyor? Bu zata sormak isterim. Namus ve şeref kavramı senin için nedir? Tarafsızlığını unutarak iktidar partisine oy istemek ne zamandan beri cumhurbaşkanlarının görevi?
“KENDİSİNİ CUMHURBAŞKANI OLARAK KABUL ETMİYORUM”
 Kendisini cumhurbaşkanı olarak kabul etmiyorum. Siz cumhurun başkanı değilsiniz. Siz sadece kendi iktidarınızın  başındasınız.
"AVUCUNU YALAR"
Erdoğan tazminat davası açmış. 100 bin liralık. 100 bin lira onu tatmin eder mi bilmiyorum. Keşke 30 milyon avroluk dava açsaydı da oğluna paraları sıfırladınız mı derken biraz daha katkısı olurdu Açıkça söyleyeyim avucunu yalar.

Haberturk

Yorumlar