Cumhurbaşkanı Gül: Muğla'nın mimari dokusuna özen göstermesinden mutlu oldum

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Muğla'nın kendi mimari dokusu ve kimliğine özen göstermesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.Cumhurbaşkanı Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 2009'da Türk cumhuriyetleriyle kurdukları Türk Konseyi'nin...

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Gül: Muğla'nın mimari dokusuna özen göstermesinden mutlu oldum

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Muğla'nın kendi mimari dokusu ve kimliğine özen göstermesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 2009'da Türk cumhuriyetleriyle kurdukları Türk Konseyi'nin dördüncü zirve toplantısını dün Bodrum'da yaptıklarını hatırlattı: "Zirveye Türkmen Devlet Başkanı Berdimuhamedov, davetimi kırmayarak ilk defa katıldı. Her ne kadar Bodrum'un her zamanki güzel havası olmasa da cumhurbaşkanları Aliyev, Berdimuhamedov, Nazarbayev ve Atambayev'e Bodrum'u gösterme imkânım oldu. Zirve sonrasında İlham Aliyev ve Berdimuhamedov ile üçlü toplantıda önemli enerji konularını konuştuk. Muğlalıları temsilen küçükler, yerel kıyafetleriyle beni karşıladılar. Valilikten Belediye'ye yürüyerek geçtim. Muğlalıların gösterdikleri sevgiye teşekkür ederim. Muğla'nın kendi mimari dokusu ve kimliğine özen göstermesinden çok mutlu oldum."

Cumhurbaşkanı Gül, bazı fotoğrafları da takipçileriyle paylaştı. CİHAN

Yorumlar