Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, Konya'da coşkuyla karşılandı

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, yurt gezileri kapsamında Konya'yı ziyaret etti. Özel uçakla Konya'ya gelen İhsanoğlu, havalimanında çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Konya Havaalanı'ndaki kalabalık bir grup tarafından...

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, Konya'da coşkuyla karşılandı

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, yurt gezileri kapsamında Konya'yı ziyaret etti. Özel uçakla Konya'ya gelen İhsanoğlu, havalimanında çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

Konya Havaalanı'ndaki kalabalık bir grup tarafından karşılanan İhsanoğlu, seçim otobüsü Birlik Parkı'na geldi. İhsanoğlu, burada da ellerinde Türk bayraklarıyla bekleyen vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Kendisine verilen Türk bayrağıyla poz veren İhsanoğlu, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra araç konvoyu eşliğinde şehir turu atan ve vatandaşları selamlayan İhsanoğlu'na CHP'li Mustafa Sarıgül ile CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, MHP Konya Milletvekili Faruk Bal ve partililer eşlik etti. İhsanoğlu, uzun bir konvoy ile şehir turu attıktan sonra Konya Ticaret Odası’na geçti.

Cuma namazını Hacıveyiszade Camii’nde kılan İhsanoğlu'na çıkışta Filistin poşusu hediye edildi. Ardından Mevlana Müzesi'ne geçen İhsanoğlu'u Mevlana'nın 21. kuşak torunlarından biriyle karşılıklı olarak hediyeleşti. Çıkışta bağış kutusuna bir miktar para bırakan İhsanoğlu, müzenin karşısındaki Mevlana Çarşısı önünde vatandaşlara hitap etti, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

CİHAN

Yorumlar