Cindoruk: Değerli bilim adamını aday gösterdiler

TBMM eski başkanlarından Hüsamettin Cindoruk, CHP ve MHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Eklemeddin İhsanoğlu için "Partiler bir uzlaşma sağladılar, değerli bir bilim adamını aday gösterdiler.” değerlendirmesinde bulundu. Hüsamettin Cindoruk,...

Google Haberlere Abone ol
Cindoruk: Değerli bilim adamını aday gösterdiler

TBMM eski başkanlarından Hüsamettin Cindoruk, CHP ve MHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Eklemeddin İhsanoğlu için "Partiler bir uzlaşma sağladılar, değerli bir bilim adamını aday gösterdiler.” değerlendirmesinde bulundu.

Hüsamettin Cindoruk, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ziyaret etti. Cindoruk, burada yaptığı açıklamada CHP ve MHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Eklemettin İhsanoğlu hakkında açıklamalarda bulundu. Partilerin bir uzlaşma sağlayarak, değerli bir bilim adamını aday gösterdiklerini aktaran Cindoruk, "Değerli bir bilim adamını aday gösterdiler. Ben onu çok eskiden tanıyordum. Arkadaşım, dostum. Onunla ilgili yanlış düşünceleri düzelttim. İslam hukukuyla, İslam bilimiyle ilgili olması bir bilimsellik hadisesidir. Siyasi düşünceleri bizden farksızdır. Milliyetçi muhafazakâr bir bilim adamıdır. Partiler uzlaşıyorsa o da büyük bir hadise. Çünkü bugüne kadar uzlaşmazlıklar Türkiye‘yi bu hale getirdi. Bu uzlaşmanın sonucunda böyle bir adayın çıkmış olmasını da hayırlı gördüm." dedi.

CİHAN

Yorumlar