CHP’liler fotokopi dolarları süpürerek eylem yaptı

CHP Denizli İl Başkanlığı 'Şimdi Temizli Zamanı' adıyla kampanya başlatarak fotokopi dolarları süpürerek eylem yaptı.

Google Haberlere Abone ol
CHP’liler fotokopi dolarları süpürerek eylem yaptı

CHP Denizli İl Başkanlığı 'Şimdi Temizli Zamanı' adıyla kampanya başlatarak fotokopi dolarları süpürerek eylem yaptı. 'Şimdi Temizli Zamanı' kampanyası başlatan partililerinde ellerinde süpürgelerle Delikliçınar Meydanı’nda yapılan eyleme CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Arslan, Merkezefendi Belediye Başkan adayı Arif Balkanay, Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural, diğer 16 ilçenin belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

    Eylemde konuşan CHP Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Arslan, ülke genelinde siyaseti hırsızlık, yolsuzluğun sardığını ifade ederek “Tüm Türkiye’de 30 Mart’la CHP ile aydınlık bir sayfa açılacak. Denizli’de de sizin oylarınızla biz temiz siyaseti, halkın katılımcı olduğu bir yönetimi başa getireceğiz. Bu nedenle her oy çok önemli. Karış karış Denizli’yi geziyor, halkımızın sıkıntılarını ve yapılacakları bir bir not ediyoruz. Projelerimize proje katıyoruz. Benim sizden tek isteğim. Artık bir kısım insanın değil, Denizli halkının Denizli’yi yönetmesi için oylarınızı istiyorum. Kapı kapı dolaşarak CHP ile birlikte aydınlık geleceğimizi birlikte imar edeceğiz. Denizli’yi sözde vizyon kent değil, Avrupa’nın imrendiği bir şehir haline getireceğiz.” dedi.

    İl Başkanı Çavuşoğlu da 30 Mart 2014'te Türkiye’nin demokrasi, hukuk ve insan hakları açısından kader seçimleri olduğunu vurguladı. Denizli’den temiz siyaset startı verdiklerini ifade eden Çavuşoğlu, “Bizler başkaları gibi kapalı salonlarda halktan uzakta değil, açık alanlarda halkla beraber siyaset yapmak istiyoruz. Bizler karanlık ilişkilerle rüşvet ve dolandırıcılığın bulaştığı siyaseti değil, onurluca bir yaşam isteyen insanlarımızla emeğin ve üretimin hakça bölüşüldüğü bir düzeni sağlayacak siyaseti istiyoruz.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar