CHP’li Toprak, Twitter’ın nasıl kullanılacağını paylaştı

CHP İş Dünyası Diyalog ve Dayanışma Birimi Sorumlusu ve Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Twitter’ın kapatılması sonrasında iş dünyası ile iletişime geçti.

Google Haberlere Abone ol
CHP’li Toprak, Twitter’ın nasıl kullanılacağını paylaştı

CHP İş Dünyası Diyalog ve Dayanışma Birimi Sorumlusu ve Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Twitter’ın kapatılması sonrasında iş dünyası ile iletişime geçti. Toprak: “İş dünyası Twitter’ın kapatılmasından büyük endişe duymaktadır. Bu anlamsız yasak ülke ekonomisine ve imajına büyük darbe vuracaktır.” dedi.

    “İş dünyası; bu çağda böyle bir anlayışın kabul edilemeyeceğini ve bunun hem ülke ekonomisine hem de ülke imajına çok büyük zarar vereceğini dile getirmektedir.” diyen CHP’li Toprak, yazılı açıklama ile Twitter’ın nasıl kullanılacağının bilgisini paylaştı.

    Twitter’ı kapatacağını sanan AKP’ye inat herkesi Twitter’a girmeye davet eden Toprak, bu temel bir insan hakkının engellenemeyeceğini belirterek Twitter’a girmek isteyenler şu yöntemi tavsiye etti: "Denetim Masası’ndan Ağ ve İnternet’e; oradan da Ağ ve Paylaşım Merkezi’ne giriyoruz. Sol bölümde yer alan “Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin” seçeneğini tıklıyoruz. Ekranda bilgisayara bağlı olan ağ bağlantıları görüntülenecektir. Listeden kullandığımız ağ bağdaştırıcımıza sağ tıklıyoruz ve önümüze açılan menüden “Özellikler” i seçiyoruz. Wireless kullanılan bir bilgisayarda “Wireless Network Connection” yazanı sağ tıklıyoruz. Önümüze “Wireless Network Connection Özellikleri” penceresi çıkıyor. Pencerede yer alan listeden “İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4)” seçeneğine çift tıklıyoruz. Ekrana gelen pencerede “Aşağıdaki DNS Sunucu adreslerini kullan” seçeneğini seçip, ‘tercih edilen’ ve ‘diğer’ DNS sunucu alanlarına sırasıyla “4.2.2.1″ ve “4.2.2.2″ yazıyoruz ve tamam diyerek pencereleri kapatıyoruz." CİHAN

Yorumlar