CHP'li Nazlıaka'ya otobüs protestosu

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın kiraladığı otobüse para vermediği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Nazlıaka'ya otobüs protestosu

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın resimlerinin olduğu seçim otobüsüyle parti umumi merkezi önüne gelen bir kişi, parasını alamadığı iddiasıyla fiil yaptı.

"PARAMI VERMEDİLER"

Kurtuluş Kara isimli vatandaş, aracıyla CHP Genel Merkezi önüne geldi. Burada izahat oluşturan kara, mebus seçimlerinde CHP Ankara 1. Bölge Aday Adayı bulunan Aylin Nazlıaka'nın, bir tur şirketi üstünden otobüsünü kiraladığını söyledi.

Otobüsün üstüne Aylin Nazlıaka için giydirme tabir edilen reklamın yapıştırıldığını, ses düzeneği kurulduğunu ifade eden Kara, otobüsün 15 gün için 7 bin 500 liraya kiralandığını bildirdi.

Kara, parasını istediğinde ise Aylin Nazlıaka nakit vermediği için tur şirketinin de ödeme yapmadığını öne sürdü.

KILIÇDAROĞLU'NA SESLENDİ

Aylin Nazlıaka'ya da uzun uğraşları sonucunda ulaştığını fakat mağduriyetinin giderilmediğini ifade eden Kara, ekmek parasının ardında olduğunu söyledi.

Kara, 3 otobüsünden ikisini CHP için hazırladığını fakat Aylin Nazlıaka için hazırlanmakta bulunan otobüs konusu için problem olduğunu belirterek, CHP Genel Başkanı CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da destekçi olmasını istedi.

Nazlıaka'nın karşılıksız bir otobüs bulduğunu ve bunun için hazırlanmakta bulunan otobüsten vazgeçtiğini duyduklarını dile getiren Kara, ekmek kapısı bulunan otobüsü yakmaktan vazgeçtiğini anlatım etti. kara, Nazlıaka reklamının bir bölümünü eliyle yırttı.

Kara, alacağını temin edemezse hukuki yollara da başvuracağını söyledi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar