CHP'li İnce: Erken seçim galiba kapıda

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, erken seçimin kapıda olduğunu da savunarak, “Düşük profilli bir kabine.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li İnce: Erken seçim galiba kapıda

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, erken seçimin kapıda olduğunu da savunarak, “Düşük profilli bir kabine. Erken seçim galiba kapıda. Başbakan suçüstü yakalanmıştır. Herkes 1 numaranın kim olduğunu çok iyi biliyor.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Grup Başkan Vekili Muharrem İnce ve Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Akif Ekici ile birlikte Gaziantep’e geldi.

Burada Başbakan Erdoğan’ın açıklamalarını değerlendiren CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, şunları söyledi; “Başbakan, yok komplo var, dış mihraklar var. Bunları geçeceksin, sen bunları geç, bak bakanın ne dedi: ‘Başbakanın onayıyla yaptım’ bunları dedi. Bakan bunu dedi, sonra istifa etti. Bakan bunu söylüyor, sen hala ‘komplo var’ diyorsun, bir numara sensin. Bakanın istifası yetmez, senin de istifa etmen lazım.”

İnce’ye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu’nun yeni İçişleri Bakanı Efkan Ala’yı AK Parti'nin derin devletinin bir unsuru olarak tanımlamasına ise şu cevabı verdi: “Genel başkanımız söylemişse doğru söylemiştir.”
CİHAN

Yorumlar