CHP’li başkanların Masal Şatosu hatırası

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) düzenlediği 'Belediye Başkanları Buluşması'na katılmak üzere Eskişehir’de bulunan 219 belediye başkanı, şehri gezdi. CHP’li başkanlar, Sazova ve Bilim Kültür ve Sanat Parkı’ndaki Masal Şatosu'nu gezip,...

Google Haberlere Abone ol
CHP’li başkanların Masal Şatosu hatırası

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) düzenlediği 'Belediye Başkanları Buluşması'na katılmak üzere Eskişehir’de bulunan 219 belediye başkanı, şehri gezdi. CHP’li başkanlar, Sazova ve Bilim Kültür ve Sanat Parkı’ndaki Masal Şatosu'nu gezip, önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

CHP’li belediye başkanları için Eskişehir’de düzenlenen ve iki gün süren ‘Büyük Buluşma’ toplantısı sona erdi. Yoğun toplantı temposunun ardından CHP’li başkanları Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kenti gezdirdi. Belediye başkanları, Porsuk Çayı, Bilim Sanat ve Kültür Parkı, Kent Park, Müzeler Kompleksi, Uzayevi ve Bilim Deney Merkezi ile Masal Şatosu olmak üzere, Büyükerşen’in hayata geçirdiği projeleri yerinde gördü. Projeleri beğenen başkanlar, Eskişehir’in çok güzel ve gelişmiş bir kent olduğunu vurguladılar.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Eskişehir'in, Türkiye’ye değil, dünyaya örnek olması gereken belediyecilik çalışmalarının en güzel örneklerinin olduğu bir şehir olduğunu söyledi. Ağbaba, Başkan Büyükerşen’i, başarılı çalışmalarından ötürü kutladığını kaydetti. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da Eskişehir’in, beklentilerin ötesinde bir kent olduğunu belirterek, “Yıllar önce geldiğim Eskişehir ile şimdiki Eskişehir arasında çok büyük fark var. Ben kendi seçim çalışmamda da Yalova’yı küçük Eskişehir yapmak istediğimi belirttim. Sayın Yılmaz Hocamdan önemli dersler alarak döneceğim. İleride de kendisinin fikirleri ve projelerinden faydalanacağım.” dedi.

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ise “Eskişehir uzun zamandır keyifle geldiğim çok güzel bir kent. Yerel idareciliğin nasıl yapılacağına dair çok güzel örnekler var. Sayın Büyükerşen, belediyecilik anlamında artık bir duayen.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar