CHP'li Başkandan partililere içkili yemek sözü

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Merkez İlçe örgütünce hafta sonu birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Başkandan partililere içkili yemek sözü

CHP Merkez İlçe örgütünce bir restaurant’ta gerçekleşen yemeğe Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, birtakım mebus namzet adayları ve partililer katıldı.

Birlik ve birliktelik yemeği ismi altında düzenlenen gecede, namzet adaylarına söz hakkı verildi.

“ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ ADİL GİTMİYOR”

CHP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Hikmet Yurteri, milletvekilliği namzet adaylığı sürecinin adil gitmediğini belirterek; “Şu anda CHP Çanakkale Milletvekili Aday Adaylığı süreci adil de gitmiyor, eşit de gitmiyor. Bunu bilmenizi istiyorum.” şeklinde konuştu.

SALONU TERK ETTİ

Yurteri, yaptığı konuşmanın peşinden elindeki mikrofonu bırakarak salondan ayrıldı. Yaşanan bu hale birtakım partililer de alkışlarıyla destek verdi.

İÇKİLİ YEMEK SÖZÜ

CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat lider ise, daha sonra mikrofonu alarak Yurteri’nin iddialarına cevap verdi. Önder, “Aslında böyle nadide toplantılara, bu çeşit politika yapmak aşırı müsait değil. Bunları biz, danışma kurullarında yapacağımız şeyler. Bazı şeyler çarpıtılmasın diye. Ben ilk evvela CHP’lilerden özür diliyorum. Genel başkanımızın tavsiyesi doğrultusunda bu geceki yemeğimiz içkisiz. Ama ilçe başkanı şekilde şu sözü veriyorum, 7 Haziran’dan sonra içkili yemek sözü veriyorum” diye konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar