CHP’li Alçın, partili gençlere saldırıyı kınadı

CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, dün gece Balgat Cevizlidere’de CHP’li gençlerin saldırıya uğramasını kınadı ve “Melih Gökçek, tuz-şeker gibi eridiğini gördükçe, saldırganlaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
CHP’li Alçın, partili gençlere saldırıyı kınadı

CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, dün gece Balgat Cevizlidere’de CHP’li gençlerin saldırıya uğramasını kınadı ve “Melih Gökçek, tuz-şeker gibi eridiğini gördükçe, saldırganlaşıyor.’’ dedi.

CHP Ankara İl Başkanı Alçın, yaşanan olay üzerine yaptığı yazılı açıklamada, “Balgat Cevizlidere’de CHP’ye ait bayrakların indirildiği haberini alan gençlerimiz saat 01.00’de olay yerine geldiklerinde, polis gözetiminde, vinçlerin, zabıta ekipleri ve araçlarının bulunduğu yerde sivil kişilerin bayraklarımızı indirdikleri görülmüş ve gençlerimiz tarafından uyarıda bulunulmuştur. Bu sırada, diğer araçlardan inen eli sopalı, palalı, taşlı ve silahlı 70-80 kişilik bir grup gençlerimize, araçlarımıza acımasızca saldırmışlardır. Olay sırasında bir aracımız parçalanmış, 5 gencimiz de çeşitli yerlerinden yaralamışlar ve yaralanan gençlerimiz hastanelerde tedavi edilmişlerdir’’ şeklinde olayı aktardı.

"ŞİKAYETÇİ OLDUK"

Alçın, partili gençlerin, saldırganlar, olaya müdahale etmeyen polisler ve büyükşehir belediyesi hakkında 10 Nisan Polis Karakolu’na başvurarak şikayetçi olduklarını söyledi.

Alçın, 'Melih Gökçek, tuz-şeker gibi eridiğini gördükçe, CHP ve Büyükşehir belediye başkan adayımız Mansur Yavaş’ın önünü kesmek için, yaptığı kirli siyasetin içinde her türlü aracı kullanmaya başladığına’ dikkati çekerek, “Gökçek’in bu saldırıları tükenmişliğin sendromudur. İktidarı kaybetme korkusu etrafını sarmaya başlamıştır. Koltuğu kaybetmemek için, hiçbir zaman dürüstçe, normal şartlarda rakipleriyle yarışamayan Gökçek, sahte afişlerin ardından, şiddeti de taraftarları aracılığı ile kullanmaya başlamıştır. Gökçek asla bunlarla CHP’nin iktidar olma yolunu kesemeyecek, 30 Mart’ta kendisi koltuktan Ankaralıların oylarıyla ayrılmak zorunda kalacaktır.’’ şeklinde açıklamasını sonlandırdı. CİHAN

Yorumlar