CHP'li Ağbaba: Partimizi ancak halk kapatır

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Cumhuriyet Halk Partisi'ni kapatmaya ancak halkın gücü yeter" dedi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Ağbaba: Partimizi ancak halk kapatır

Ağbaba, partisinin Malatya namzet adayları için CHP Malatya İl Başkanlığı yönünden bir düğün salonunda düzenlenen ön seçim programına katıldı.

Burada bir gazetecinin "CHP konusu için kapatılma iddiaları var, bu konu için neler düşünüyorsunuz" sorusuna, "Nihai maksat Cumhuriyet Halk Partisi'ni kapatmak. Her çeşitli muhalefetten korkan birisi, Cumhuriyet Halk Partisi'nden keyifsiz olmaması düşünülemez" karşılığını verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kapatmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirten Ağbaba, şöyle devam etti:

"Cumhuriyet Halk Partisi'ni kapatmaya ancak halkın gücü yeter. Halk da görüyorsunuz bugün yanımızda. Bu faşizmdir. Demokrasi kırıntılarının bulunmadığı devletlerde olabilir. Böyle bir hazırlık olduğunu biliyoruz. Böyle bir emek yapıldığını biliyoruz. Geçtiğimiz günlerde söylediğimiz gibi, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) böyle bir çalışması var. Önümüzdeki süreçte göreceksiniz MİT bizi güçsüz düşürmeye, bizim dışımızdaki kimi partileri zinde göstermeye çalışacak. Bunların hepsine hazırlıklıyız. Hepsini bekliyoruz. Hiç adı sanı olmayan partileri barajın üstünde göstermeye çalışıyorlar. Bunların hepsinin arasında MİT operasyonu var."

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar